reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos tyle mocno, trzymaj się słomki.

Smile mnie na młoda słodkie brało a teraz kwachy:D przed chwilą wydoilam pół sloika wody po opiekanych sledziach:eek: i teraz R musi ryby wpieprzac żeby nie wyschly.... więc na bank cora będzie u Ciebie.

Minka nie rób smaka na korki:p

Tatusko stwierdził dziś że jedną flaszkę pikolo mało mieć będziemy i kupił nam druga co by bania większa była:D

Koga grzej się:D albo zapros mezusia pod kolderke;)
Zostajecie na sylwka w górach, bo chyba nie doczytalam:p

Karotka szklanka zimnej wody i fru na buzinke, zobaczysz jak szybko wstanie:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia woda po sledziach opiekanych? Boże przeciez to sam kwas haha kwasne żelki wymiekaja przy tym. Może lepiej wodę z ogórków kiszonych? Bo ze śledzi to chyba sam ocet:D
Trzymaj kciuki u mnie za córkę :D

A wy tak na serio z tym picolo? On w ogóle dobry jest bo ja nigdy nie piłam :))

Smile to smakuje jak sok np. Jabłkowy gazowany :D

Mi serio taka woda ze śledzi smakuje teraz, no ale raz za kiedy się skusze bo to niezbyt zdrowe.

Mój R kupił sobie z ojcem moim szampana za 150zl, wariaci! Mi tam zawsze smakowal i wystarczał sikacz DORATO za jakieś 11zl he he

MamaAnia zdrowka dla małej a co do inhalacji nie pomogę bo my tylko raz inhalowalismy się i to były olejki jakieś.

Ostatnia edycja:
Kwasne zelki to i ja lubie:) chociaz na slodkie tez mam czesto chec.
Malgos dobrze ze sie odezwalas. Mam nadzieje ze teraz juz bedzie spokojniej.
Karotka u mnie za oknem tez ciagle strzelaja a najgorsze ze nasz pies bardzo sie boi..
Kasia wode po sledziach..! O masakra!;)
MamaAnia my zawsze jak tylko pojawia sie katar inhalujemy sola fizjologiczna.

Karotka mieszkam w nürnberg
Smile w pierwszej ciąży na sylwestra wypiłam.prawie całego picolo o smaku truskawkowym :D pyszny był :D
Kasia ja lubię sok jablkowy gazowany :D nawet idzie kupić młody tez popija ;)
Nati szybkiego powrotu do zdrowia :)
Misiss ale ze co ten lekarz na ciebie krzyknął ze masz na ten fotel? Jak czytam twoje posty o tym szpitalu to aż mi ciśnienie skacze roznioslabym tam.chyba wszystko i wszystkich za takie traktowanie dobrze ze się kobieto nie dajesz i walczysz o swoje!

Znikam na chwile i ledwo was nadrobić idzie ;) pojechalam sciac wlosy i cholerka ułożyć ich nie umiem a mówiłam sobie ze zapuszczam a tu klops będę walczyć ;)

Ostatnia edycja:
Cześć kochane :)

Ależ jestem padnięta. Czeka mnie też dziś zarwana nocka bo muszę spisy dokończyć ale jutro wolne to odeśpię.

Właśnie zjadłam zupkę ogórkową i fajnie mnie rozgrzała. Miałam też dziś ochotę na ptasie mleczko to kupiłam w Biedronce kakaowe w białej czekoladzie z posypką z ciemnej czekolady. Mniam.

U mnie też Pikolo zakupiony. Tzn. jakiś szampan bezalkoholowy Biedronkowy o smaku truskawkowym.

U nas też emeryten party. Na ciepło pizza. Zakąski - chipsy 3 rodzaje, sery pleśniowe (wszystkie z mleka pasteryzowanego) :), sernik bananowy, kanapeczki. Jutro muszę zakupić balony bo już nic nie było w Biedronie. I oliwki do tych serków. I pewnie coś tam jeszcze wypatrzę.

Zaraz ponadrabiam zaległości.

Ten bezalkoholowych szampan to i u mnie dzis zagościł
U mnie na dworku nie tak zimno , ale dzien miałam pełen wrażeń, od rana do lekarza bo przyjaciółka miała wypadek i coś z ręka. Masakra .

Missis - to dobrze, że się uspokoiłaś. No i gratki cipciuni :)

Czoperka- witaj :) Fajnie tak podróżować :)

Małgoś - tulaski

Koreczki mniam :) Jednak nie robię bo mi się nie chce. Najlepsze dla mnie to ser z niebieską pleśnią + winogrono białe+ listek mięty :)

Choć nie lubię słodyczy to w tej ciąży jem ich jak na mnie całkiem sporo :)

Kasia - a my zawsze Sowietskoje Igristoje za 5 zł :) Dziś kupiłam P jakieś Biedronkowe badziewie w zbliżonej cenie :)

Też dziś wymarzłam. A w pracy prawie 12 h i pewnie ze 3-4 jeszcze posiedzę w nocy. Teraz tak mi się nie chce... normalnie zasypiam na siedząco :szok: Ale muszę. Jeszcze tylko dziś i odsapnę do 7-ego :) Tydzień laby. Się przyda.

A dziś tak dobrze mi się spało... nic mnie nie bolało i trzeba było kurka wstawać o 5-ej. Co za bieda :P

Na razie tyle. Im szybciej się wezmę tym szybciej skończę i pójdę spać.

reklama
Smile ja z kolei w ciąży Z Ankiem słodkie jadłam, czekolada, lody i budyń - och ile ja ich pochłonęłam:P
Teraz kwaśne króluje, się okaże na kogo, bo w 12 tc usłyszałam, że chłopak w 16, że dziewczyna ;D
a picolo to jest dobry :D taka oranżadka gazowana :)
mój to zawsze chciał mieć córkę, ale ostatnio stwierdził, że w sumie dla Antosia to pewnie byłoby fajniej żeby był drugi chłopak, no i jaka oszczędność :P
karotka u nas też te dzieci latają z petardami....To jakaś masakra jest...
mamaAnia jak u nas pojawia się katar inhaluję zwykłą solą fizjologiczną i odpukać nigdy się nic z niego nie rozkręciło... A przy zakupie inhalatora zwróć uwagę, żeby własnie można było też tam leki wlewać (bo podobno nie w każdym)
Minka moja mama też na święta właśnie na nowo odkryła tą sałątkę, bo dawno jej nie robiła :)
Nati i dobrze, że masz pomoc! Zdrówka dla Ciebie, a Ninka rozumiem ok?
małgoś dużo siły dla Ciebie! Dbaj o siebie i maluszka! A żalić się możesz do woli!
mississ no to trzymam kciuki, żeby już nic tam nie wyrosło :) '
grabola proponowałabym Ci powtózyć badanie, bo może to być też źle pobrany mocz?
justyna ja to niedzielny kierowca jestem, więc jak już taka pogoda to nie jeżdżę ;/ choć może się jakoś odważę...

A ja właśnie upiekłam muffinki z minimalną ilociącą cukru i bananem, bo jutro mój synek kończy roczek!!! Chcemy rano, żeby zdmuchnął świeczkę, dostanie prezencik, a impreza urodzinowa po Nowym Roku!
Powiem Wam, że nie wierzę w to, jak ten rok szybko zleciał! A ja jak głupia się wzruszam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry