reklama

Pogaduchy czerwcówek

Missiiss odrazu gratuluje wymarzonej przez Ciebie córci - teraz to już nie ma szans żeby coś tam się podniosło - jak już się schowało to tylko się cieszyc :-)

Małgoś trzymaj się tam jakoś..

Minka fajna ta sukieneczka :) zreszta w smyku bardzo fajny wybór był ostatnio i skusiliśmy się tez na jedną dla córci, zreszta wiadomo jak to dziewczynki, tylko były by księżniczkami :)

MałaZosia u Nas też podobnie będziemy świętować sylwestra, ale jeszcze napewno wszystkie po ciąży jeszcze będziemy miały okazje to nadrobic jak tylko ciut maluszek podrosnie :tak: Bynajmniej picolo to jest to na ten moment, brakuje mi tylko smaku jakiegos cytrusowego ale co tam :-)
A ja dziś byłam w centrum handlowym i nie moglam się nie skusić żeby nie kupić już jakiś drobiazgów, zresztą jak już jest pewny chłopiec to nic tylko się cieszyć :-) A to te kilka sztuk body i pieluszki tetrowe których już sam M nie mógł sobie odpuscic :)

Załączniki

• DSC_0125 - Kopia (640x410).jpg
    DSC_0125 - Kopia (640x410).jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
reklama
Witam w ostatni dzien starego roku :)
Missis znowu trafilas na lekarza tylko z nazwy ale cieszy mnke bardzo twoja walka o swoje :) i gratuluje corci :)
Mamuska bo dziewczyny robia to specjalnie:D najpierw cisza a pozniej bam 70 postow :D
Malutkans to jak sa braki w ciuszkach to faktycznie poszalejesz :)
Czoperka ja z okolic Jasla swego czasu czesto w Gorlicach bywalismy :) widokow zazdroszcze :)
Gosiula ja od porzadkow ucieklam :x przyjechalismy do siostry :)
Koga wrociliscie juz z nart czy jeszcze sie wybieracie? Chlopcy pwnie padli po takich szalenstwach
Malgos tule
Minka dlugie cukierki z choinki pyyyycha :D oj zjadlabym :D
MamaAnia to ja za 2 tygodnie ci powiem czy haslo "do 3 razy sztuka" sie sprawdza :): zdrowka dla dziecia :)
Kasia bo oni moze tego synka beda opijac?? Ja z doswiadczenie wiem, ze im tanszy szampan tym lepszy :D
Mamuska wszystkiego najlepszego dla synusia :)
Archea slodkie te bodziaki :)
No nadrobilam uff :) ja stary rok koncze z bananem na twarzy. Wczoraj kupilismy auto! Wreszcie nerwowka ze mnie zeszla :)

Zycze Wam moje drogie mamusie szczescia w Nowym Roku. Zdrowka, spokoju, spelnionia marzen i planow. Spokojnych ciaz i latwych porodow i cuuuudnych, zdrowych dzieci :)

Witam z rana. Posiedziałam prawie do 3-ej i padłam. I tak nie skończyłam. Ale szef dzwonił, żeby to na spokojnie w piątek mu przesłać, więc dziś już luzuję. Ale wszystko mnie boli :/

Idę na kawkę i trzeba za sernik się brać :)

Szczęścia w Nowym Roku i udanego Sylwka kochane :))))

Archea - słodkie :)

Ja już nabywam na rozmiar 3-6 i 6-9 bo na początek to mam aż nadto :D No ale zaszaleję jak mi gin 8 stycznia płeć potwierdzi.

Lolcia zazdroszczę zakupu auta, tzn. tego, że już macie to za sobą:-) Mój mąż mnie zamęcza tym tematem praktycznie odkąd test zrobiłam i mam już dość. Nasze bardzo lubię, i gdyby nie to, że z tyłu nie ma osobnych foteli tylko jest kanapa, to nie kupowalibyśmy nowego, a tak, to 2 foteliki i ja, to nie bardzo się zmieścimy, tzn. zmieścimy i na krótkie trasy byłoby ok, ale na dłuższe, to masakra.

Spadam, bo piernik wprawdzie wczoraj upiekłam, ale dziś czeka mnie sałatka i te koreczki, no i masa i polewa do piernika.

Czesc kochane:)

No chata ogarnieta, mogę wpadać do kuchni. Zrobię salatke z tunczyka, jajka nadziewane, coś na słodko tym moim domownikom.

Minka śliczna sukienka:D

Lolcia co do szampanow to zgadzam sie z Tobą, a te ruskie to już w ogóle the best:D

Archea bodziaki super też w styczniu pokupuje ciuszkow:)

Justyna wiem co czujesz, też mam długie do pasa prawie i chce je skrócić sporo a R marudzi bo długie lubi.

Jestem i ja:D

Archea zdradz mi proszę gdzie kupiłaś tak cudne pieluchy tetrowe? Jakaś sieciowka?

Lolcia gratki auta. A co kupiliscie, pochwal się:)

Ja też mam długie włosy ale mój mezowy nawet słyszeć nie chce ze je zetne.

Dziś muszę zrobić salatke, ciacho i obiad i potem leżę i pachne haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry