Nathalienne - jeśli to tego typu kłótnie, to rozumiem

Mamy też nie chcę na porodówce

Jeszcze sporo czasu, żeby zdecydować z kim chcesz rodzić
Karotka - nie wariuj

Ja jestem w 19tc i też nie wiem czy czuję ruchu. Czasem wydaje mi się, że tak, a potem sobie myślę "a może to coś innego"
Malutka - to nieźle u Was pogoda szaleje

Biżuteria? Ooo, chyba też coś sprezentuję mamie przy najbliższej okazji - dzięki za pomysł.
Gosiula - no ja jeszcze, póki co mogę sobie pozwolić na drzemki kiedy chcę ;p
mamma-mila - Sesja zdjęciowa? Fajny pomysł, chociaż ja unikam obiektywu jak mogę. Jakoś strasznie nieatrakcyjna się ostatnio czuję.
Ciasteczko - zdrówka dla małej!

Ja przed ciążą pracowałam w przychodni. Była tam też ginekologia i dość dobrze znam położną, a ona pracuje właśnie w tym szpitalu, gdzie mój lekarz prowadzący (czyli tam gdzie zamierzam rodzić). Szczerze mówiąc póki co planuję po prostu do niej dzwonić w razie czego (na pewno przyjedzie;p) także sama na porodówce nie będę.
Ja sporo warzyw mam od rodziców ze wsi i póki co nie zaszkodziły mojej wyciskarce

(zresztą wyciskarka nie ma tarki)
Lolcia - no to nie jest śmieszne! ;p Jakby zaczął te swoje uwagi wygłaszać, to tylko byśmy się pokłócili. Teraz jak gdzieś jedziemy razem samochodem to doprowadza mnie do szału. On zawsze wszystko wie lepiej, mimo, że sam nie jeździ.
U mnie pogoda dziwna, wydaje się, że na plusie, no może 0, a pada śnieg (takie śliczne wirujące, duże płatki), ale nie odkłada się na ziemi - za ciepło.