reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzień dobry brzuchatki :)dziś uczciłam swoje l4 pobudka o 10,30 i mega jajecznica :) co do leginsow ja już dwa razy kupowałam na allegro i zawsze mi się robiły te dziurki Ale z drugiej strony czego oczekiwać za 20zł. Dostałam z gatty i się nie robią ale 80zł to dla mnie za dużo. Dziś na obiad makaron z sosem pomidorowym z oliwkami i kaparami do tego kompot muszę zwolnić trochę miejsca w zamrażalniku ;)

reklama
Koga a ja jak teraz myślę to miałam i mam objawy ale ja je powiazalan z szyjka i ogólnie z ciąża a nie pecherzem. Myślę że jakieś leki dostanę najwyżej antybiotyk i chyba będzie ok.

Lolcia niby dwa dni a ja bym mogła do porodu nie wiedzieć kto tam siedzi. Przestalo mi zależeć na płci.

Kasia Ojj to współczuję nerwicy. Ja szybko łapie schizy jeśli chodzi o zdrowie, panikuje strasznie a wyjście do lekarza to dla mnie koszmar.

Hej,

U mnie ciąg dalszy ciężkich dni, dlatego też się nie odzywam.
Strasznie twardnieje mi brzuch. Trzyma nawet 20 min. Jak położę rękę to jestem w stanie wyczuc gdzie macica tzn uczucie jakby mi ktoś kamień polozyl na brzuch, miała którąś tak? Szczęście, mam jutro wizytę to nie bede sie az tak stresować, choć i tak się denerwuje.

Mała Zosia 7 km toz my po 2 ledwo zipiemy teraz,kiedyś było inaczej.

Co do leginsow miałam z all i zrobiło mi sie to samo. Teraz kupiłam 2 pary takich ala spodni i jestem zadowolona.

Kasia mi czasami też tak się dzieje..

Antos był majowy na wyjście miał body, polspiochy i na to taki ala welurowy pajac. Wystarczyło.

Sosnowiczanka sto lat!

Dzien dobry!
Weekend przelecial szybciutko i nie mialam kiedy zajrzec. W sobote robilismy urodziny coreczki- zabawa bardzo sie udala, dziecko zadowolone;) Wczoraj odpoczywalismy, bylismy na spacerze w lesie. A dzisiaj to juz powrot do obowiazkow- przedszkole, zakupy, obiad itd;)
Mamuskaoby to jednak byly zabki a nie zadne chorobsko! A babke od wozka mecz telefonami!
MalaZosia ja tez staram sie duzo spacerowac i co jakis czas robie takie 5 km-7km ale nie wiem czy z corcia by mi sie udalo ;) moze jak bedzie cieplej;)
Lolcia dobrze ze synek zostal w przedszkolu:)
Ginger no i prawidlowo:) tak sie powinno robic na l4:)
Sosnowiczanka sto lat!

Witam:-)
Smile
pozdwyższone leukocyty i erytrocyty w moczu mogą świadczyć o infekcji dróg moczowych, pewnie bedziesz musiała sobie posiew zrobić na obecność bakterii. W morfologii nie masz podwyższonych leukocytów i neutrofili? dobrym wskażnikiem jest też oznaczenie białka CRP, mi lekarka je zaleciła przy podwyższonych lekko leukocytach ale na szczęscie wyszło dobre, poki co możesz sobie pić sok z żurawiny albo jakieś tabletki łykać , z tego co kojarze to chyba żuravit polecaja, generalnie jakaś czysta żurawine.

Czytam książkę podjadam gumisie,podchodzi do mnie młody i mówi mamo na dziś już starczy, na dziś już chyba starczy tych słodkości... I zabrał miseczkę z gumisiami... Dobrze ze nie przyniósł marchewki :D

MalaZosia to sie szykuj na gadajace dwa tygodnie :D
Kasia nerwica lekowa? A takie sa obajwy?
Smile no nie mow :D taka bylas ciekawa a teraz cisza?? :)
Odebralam chlopcow. Wskoczylam pod prysznic przedtem i az glupio mi bylo, ze nie slyszlam ciagle mama!! Ot taki zwykly prysznic a ile radosci :D mlody troszke plakal jak zaszlam bo byl lunch a on narazie nie chce jesc wiec marudzil ale i tak ekstra :)
Mnie od piatku mecza zawroty glowy. Nie wiem skad to dziadostwo sie wzielo w zyciu nie mialam.

Chciały foto fryzury no to proszę do tego brzuch gratis foto z soboty

Załączniki

• 1421667415394.jpg
    1421667415394.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Loca witaj. Tak w morfologii też mam lekko podwyższone leukocyty. Boję się ze to coś poważnego i wyląduje w szpitalu.

Lolcia no nie wiem jakoś nawet nie mam ochoty na poznanie płci...

Ginger ślicznie wyglądasz.

Mam dziś doła giganta. Leżę i rycze jeszcze te wyniki takie wyszły boję się ze do szpitala mnie wyślę przez nie a ja nie mogę iść bo nie mam komu Igora zostawić...nie wiem jak ja do środy wytrzymam z nerwów.:(((

Do tego z mezem się nie dogaduje. Siedzę sama w tym domu bo pogoda straszna i hormony też dają o sobie znac ...dlatego nie odzywam się za często bo nie chce tu takich smutków wprowadzać.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry