Mamuśka - babka od wózka bezczelna, ma tupet! :/ A co do kokajtlu mmmmrrrr

uwielbiam! ja dzisiaj miałam chęć na kwaśne rzecz jasna więc kiwi+zielony grapefruit, jami!
Minka - to się dzidzia nasłuchała fajnej muzyczki

Lolcia - ja od zawsze muszę być w ruchu, jestem z tego typu co nie może spokojnie siedzieć, jak firanka jest nie tak, jak ją zostawiłam

więc podejrzewam, że przy dzidzi wszystko się zmieni, a jakbym miała rozłożyć energię na 2 lub 3 dzieciaczków, jak u Ciebie to też nie wiem jakby to było!

W każdym razie przesyłam pozytywne fale z Kołobrzegu ;*
Kasia - mam nadzieję, że leżałaś dzisiaj pipką do góry, czasem są takie dni że człek zadyszkę łapie przy drapaniu się po tyłku nawet

Daj znać po prenatkach ;*
MalaZosia - ja zamawiałam legginsy z firmy oasi, sa mega fajne, po praniu też super. A co do zaskórników, ja miałam na dekolcie i traktowałam je co kila dni peelingiem, dał radę więc polecam!
Sosnowiczanka - sto lat to za mało, 150 by się chciało!

Malutkans - haha, to Ci się synu trafił! Kozak mały

Ginger- mega fryzurka! Bardzo Ci pasuje ;D A sernika na zdjęciu nie widzę, haha

Ciasteczko - super spawa z przedszkolem, warunki luksusowe także mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, a córcia się szybko odnajdzie w nowym miejscu

Alkmena - super wieści o zdrowiu synka, gratuluję! No i jeszcze raz wielkie dzięki za ogarnianie od strony technicznej naszego forum ;*
Mały dzisiaj znowu mi brykał na ćwiczeniach, a Sebek go wczoraj poczuł! Łzy w oczach i takie szczęście mu się na twarzy wymalowało, no radość nie do opisania!

Jutro też śmigam na zajęcia, super się po nich czuję, w domku czyściutko, na obiados jakieś klopsiki może i będzie ok

Lecę męża dopaść, bo mam dziś na niego chęć