hej hej.. dzięki za porady odnośnie kropli..w rezultacie nie wzięłam i wypiłam rumianek..niestety całą noc nadal bolał mnie żołądek, jelita i brzuch..sama już nie wiem co takiego zjadłam ale 3 dni to za długo na takie męczarnie;/ jak dziś nie przejdzie to jutro jadę do lekarza. W sobotę mam mieć to usg połówkowe i tak liczyłam że mój mąż zjedzie ale zadzwonił wczoraj, że wszystko tak sprawnie szło do momentu aż nie padł jemu rozrusznik w aucie i przez to stał cały dzień czekając na mechanika. Wygląda na to, że znów sama będę na usg chyba, że jakimś cudem zdąży wrócić.
Sosonowiczanka super, że siostra wychodzi do domku..zawsze to jakiś przełom w życiu i na pewno sobie poradzi

z dwójką może lekko nie jest ale za to podwójne szczęście

tak..jestem chuda ale to geny..nigdy się nie odchudzałam.
Ciasteczko fajnie, że córa potwierdzona
Inzagata potwierdzam, że siostra to coś innego;d ja mam starszą siostrę i brata i mimo, że siostra starsza o 10 lat to dogadujemy się świetnie i mamy super kontakt. Z bratem bywa różnie.
malutka zdrówka!
koga 64 to nie jest dużo
kasia trzymam kciuki żebyś nie poległa i jadła zdrowo;d heh;d u mnie wygląda na to,że będzie mniej niż z Dawidem bo przez problemy, które co jakiś czas mi się przytrafiają za dużo nie jadam. do 50 kg jeszcze trochę brakuje a już połowa ciąży za mną.
no nic..trzeba wstać bo zjadłam tylko śniadanie i zaległam w łóżku ale już mnie plecy bolą od leżenia.