reklama

Pogaduchy czerwcówek

Szukamy gdzie może być ale tu tyle szpargalow że jest ciężko, chyba jakieś jedzonko jej rzucimy w kąty i zobaczymy:D
Myszki super są:p

Smile możesz sobie podać rękę z moja mamą, ona jak widzi taką malutka nawet zabke to staje w miejscu tupie, cuda boskie wyprawia żeby poszła dalej ha ha już o ropuchach nie mówię nawet...

reklama
Na 90% chłopak !!!! Jesteśmy szczęśliwi !!!!![emoji108][emoji108][emoji108][emoji172][emoji172][emoji172][emoji171][emoji171][emoji171][emoji171][emoji170][emoji170][emoji170]

gratuluję

Miss tez brałam zinnat przez 5 dni dwa razy dziennie. W środę mam kontrole i kolejny posiew. Z samopoczuciem średnio a nawet źle. Do środy było super i chyba za bardzo poszalałam, byłam pieszo u dentysty, potem pojechaliśmy na badania prenatalne, zakupy z CH i tesco i od czwartku umieram. Boli mnie często podbrzusze, szczególnie że odpieluchowuję Olgę i często zdarza mi się kucać i ją podnieść. Czekam na tą środę jak na wyrok, obym się pozytywnie rozczarowała.

ja podobnie jak Ty ostatnio za dużo się przeforsowałam i od wczoraj znów mam małego stresa bo pokazały się niteczki krwii w upławach..zwariuję chyba do końca ciąży..

Malgos
Odpoczywaj! Ja ciagle leze a i tak sa lepsze i gorsze dni. A tak bym na miasto pojechala do lumpka na lowy i w ogole... no ale coz.

Kasia
Ale taka przyjemnosc juz od rana?:-D

Boze jak mi sexuu brakuje.... masakra zero pieszczot i orgazmow nic nie moge :-( a nosi mnie w gaciach jak nie wiem :Oo_O juz mi sie erotyki snia z roznymi facetami -CHOciaz tyle :-D;-)

Smile ja do zab nic nie mam jak sa daleko :D bac sie nie boje ale mnie brzydza :)
Natomiast pajakow niecierpie. Malego butem moge potraktowac wiekszego jak widze to wzywam posilki :D
Minka jak mnie wpuszcza na samolot to w marcu sie dowiem :D
Kasia macie dzis wesolo :) ot taki zwykly poniedzialek i polowanie na gryzonia :)
U nas snieg wreszcie stopnial i cos cieplej sie zrobilo :) na szczescie bo deprechy mozna sie bylo nabawic :)

mamo kasiu staram się ale to nie takie proste;/ Dawid jak widzi, że leżę to specjalnie coś wymyśla żebym wstała;/
miss współczuję bo ja podobnie jak Ty nie mogę bara bara i też mnie nosi. W sobotę byłam na tym usg, później trochę posprzątałam i może dlatego znów się pokazały te niteczki. Leże ale męczę się okrutnie;/

hej dziewczyny, ja wlasnie chcialam zapytac o sprawy lozkowe, przytulacie sie z partnerami jak zwykle? my z moim lubielismy zawsze troche zaszalec a teraz czasem boli podbrzusze w tracie, wiec jestesmy delikatniejsi, pani doktor nie widzi zadnych przeciwwskazan aby przestac wgl z seksem, jak myslicie jesli lekarz pozwolil to czy mimo lekkiego bolu, nie ma w tym zadnego niebezpieczenstwa?

Miss Malgos współczuję, my też postujemy z ruchami posuwisto-zwrotnymi ale to chwilowe u nas tylko... Miss u Ciebie nawet jezyczkiem w gre nie wchodzi???;)

A w pracy dalej śladem kupek, chociaż jest śmiesznie, tylko praca stoi :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry