reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Archea
Ja tak jak ty noge podciagam albo pod biodro wkladam jaska tzn poduszke nie moje dziecko :p:p

Ja sie boje jak wroce do pracy bo przed ciaza mi lekko brzuch wystawal bo mamy krotkie te koszulki a teraz to juz w ogole. Nie wiem co zaloze a my mamy specjalne koszulki i vhyba w jeannsy juz nie wejde. Musze ciazowki sobie kupic bo one nie cisna w brzuch i nie bedzie mi pepka widac.

Dziewczyny cieszmy się że Nam tak pięknie brzuszki rosną :-)
a w pracy Missiiss powiedz im że potrzebujesz odzież roboczą w wersji ciążowej :-D ale by miny zrobili :szok::-D:-D

Czyli chyba to prawda ze w kolejnych ciazach brzuszek szybciej widac:-)

Ja musze sie zebrac zeby zrobic fotke ale takiego lenia mam ze nawet nie pytajcie.

reklama
dziewczyny Wy też macie o tej porze już chęć na spanie? bo ja ledwo siedzę i jak zawsze chodziłam spać ok 23 tak teraz o 20 najchętniej poszłabym spać..gdyby moje dziecko chciało.. a z tym problem;/

Do góry