Sempre
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie dziś ciężko ze wstawaniem, odkąd nie pracuję przestawiłam godziny snu i chodzę spać po nocach i spię dłużej.
Nati czy ze względu na to że 1 cc miałaś niedawno to masz zagwarantowane kolejne cięcie?
Fajnie jak ktoś ma miłe wspomnienia ze szpitala, ja od swoich koleżanek słyszałam, że opieka i traktowanie przez personel szpitala ma duży wplyw na matkę (szczególnie pierworódkę), moje dwie koleżanki miały depresję w szpitalu a to co położone wyprawiały i jak je traktowały nadaje się do tv.
Z tego co widzę to przewaga płci męskiej w czerwcu będzie ogromna
Nati czy ze względu na to że 1 cc miałaś niedawno to masz zagwarantowane kolejne cięcie?
Fajnie jak ktoś ma miłe wspomnienia ze szpitala, ja od swoich koleżanek słyszałam, że opieka i traktowanie przez personel szpitala ma duży wplyw na matkę (szczególnie pierworódkę), moje dwie koleżanki miały depresję w szpitalu a to co położone wyprawiały i jak je traktowały nadaje się do tv.
Z tego co widzę to przewaga płci męskiej w czerwcu będzie ogromna

Ludzie pieprzą bez sensu, zupełnie nie rozumiem dlaczego.. w 1 ciąży leciałam raz w I trymestrze,a później znowu w II, jakoś w 6 miesiącu i absolutnie wszystko było ok. Teraz w marcu też lecę do Polski na tydzień z młodą,taki mały urlopik. Nic mi nie jest,wszystko w porządku,więc nie widzę przeciwwskazań.. także nie martw się i nie przejmuj docinkami ;-)
. Ale za to pojutrze wizyta u ginki i usg połówkowe.:-)
Ale z tego co się dowiedziała moja znajoma to w szpitalu gdzie chce rodzić to i tak oni tam na miejscu decydują. Po 35 tyg muszę wysępić od mojego skierowanie na konsultacje w moim szpitalu i tam się umówić do przychodni przyszpitalnej.
Nie ma też co przesadzać. A panie powinny brać pod uwagę warunki pogodowe i ubiór dzieci. To fakt. Tez bym nie była zbyt szczęśliwa odbierając dziecko w przemoczonych ciuchach.
nie wyobrazam sobie tlumow jakichś obcych ludzi siedzących w pokoju jak karmie i cala rozmemlana dochodze do siebie! Byly same mamy i dzidziusie, w sumie taka kobieca atmosfera, odwiedziny za drzwiami oddzialu przy stolikach, a dzieci obcym pokazywane przez szybkie . No te dwa dni szwagier, teść kuzyn, dziedek, sąsiad, wujek czy ciotka mogą poczekać i odwiedzić mamę z dzieckiem w domu