Malutkans nie widziałam wczesniej tej serii mały chłopiec, ale z pewnością poszukam

!
Ciasteczko a czemu takie krótkie łóżko chcecie kupic? My Alankowi kupiliśmy tapczan, 90/200cm, bo czułam ze trzeba bedzie z nim lezec, no a w krótkim łóżku jak znam zycie pewnie tez musiałabym sie zmieścić... Więc starannie przemyslana decyzja była to z naszej strony
Koga ja tez lubię kupować książki, juz w domu niemal nie mam miejsca na nie ;D
Alkmena mojemu młodszemu się raczej nie spodoba, bo ostatnio Alan całą pociął nożyczkami

Ma manię cięcia ostatnio i z mężem siedział i ten nie zauważył kiedy Alan sie za książkę zabrał. Ale byłam zła na nich obydwóch
Małgoś do głowy by mi nie przyszło audiobooka puścić dziecku , puszę koniecznie wypróbować taki patent, dzięki!
Koronka u nas pierwszy miesiąc kąpała babcia

Potem mąż. Ja kąpałam młodego dopiero gdy już siedział :-) A wanienkę mamy na stelażu i kąpaliśmy go w sypialni. U nas jest ten problem ze łazienkę mamy na dole, sypialnie na górze i nie chciałabym nosic młodego przez korytarz po kąpieli, ze względu na zmainę temperatury w pomieszczeniach, tym bardziej ze mlody urodzony byl zimą. Tym razem bedziemy kąpać chyba tak samo.