kurcze, dziewczyny, straszycie tymi bólami.. mnie póki co jedynie czasem dech odbiera, jak się nagle dziecię napręży, a czasem przysiądzie sobie na pęcherzu akurat jak idę i mam odruch złączania kolan

takie smaczki

ale na razie nie boli mnie nic.. przy czym to 33 tc dopiero.. ale za to.. mam teraz fazę na lody.. waniliowe/śmietankowe/karmelowe/najsłodsze, jakie są w sklepie/budce z lodami/domowej lodówce... normalnie jem po trzy porcje dziennie od kilku dni... i zaraz po zjedzeniu już mam smak na następne.. normalnie nawet bez USG wiedziałabym, że dziewczynka
Czoperka, no to spinaj się, spinaj

czas najwyższy

ale spoko.. dobrze zorganizowane pranie i prasowanie powinno pójść gładko, łóżeczko to nie Twój problem

chyba, że chciałaś sobie jeszcze pourządzać pokój - mi takie urządzanie/szukanie po sklepach/wymyślanie zawsze najwięcej czasu zajmuje.. ale jeśli masz już wszystko w domu i mniej więcej powymyślane to tydzień to kupa czasu

generalnie zaczęłabym od pakowania torby.. chyba już do tego Krk pojechałabym z torbą na wszelki wypadek.. no ale ja z tych nieco nadgorliwych jestem