Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej no i ja po wizycie.. jakas zdolowana jestem. moj gin stwierdzil ze nie da mi wczesniej skierowania na cc . jestem zla na niego.. ja rozumiem ze dzidzia moze sie obrocic ale nie rozumiem dlaczego chce bym rodzila posladkowo... : /
chyba wszystkie mamy jakiegos dola.. a tak wogole to kolejny raz mi go zmierzyl i znowu stwierdzil ze ma 2 kg te 2 kg to juz wazy od ponad miesiaca....
no dzis go cislam zeby w razie czego miec jakas kartke w drodze na komunie . bo jdziemy 200km w gory. no to pierwsze mi powiedzial ze ja to moge rodzic posladkowo bo mam szerokie biodra i z jego doswiadczenia to dam rade. a dwa to stwierdzil ze jak na porodowce beda mnie badac a glowki nie wyczuja to sami zdecyduja czy mnie ciac czy nie on mi kartki nie wystawi bo do samego porodu moze sie odwrocic a szkoda ciac brzuch.. no masakra totalna olewka... :/ te jego poglady.. rozuiem ze jest stary i ma doswiadczenie ale normalnie wkurzyl dzis babe w ciazy...