reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy czerwcówek

no martii no wlasnie tez mnie tak boli. pamietam ze po porodzie teosia ta noge mialam tez nie sprawna bo niby mi tam cos jakis nerw sie uszkodzil ale po tygodniu przeszlo a teraz chyba znowu sie zaczyna..

reklama
Czesc dziewczyny!
Mam na imie Kasia. Moj termin porodu przewidywany jest na 17 czerwca. To moja 2 ciaza, pierwsza niestety poronilam. Strasznie z mezem wyczekujemy narodzin naszej malej zabci.
A jak Wy sie czujecie, macie jakies symptomy ze ten dzien niedlugo nastapi?

hej katie .. szkoda ze tak pozno do nas dolaczylas.. objawow u nas pelno.. niektore nawet urojone.. ;) :D
kasia w nocy przynajmniej ruszac sie nie trzeba a tak kustykasz z jedna noga.. :)

Dziewczyny to więzadła tak bolą w pachwinach. Mi położna poradziła siedzieć tylko w rozkroku, po turecku też, na piłce okrakiem. Ogólnie chodzi o to zeby nie łączyć nóg razem bo wtedy te więzadła zastygaja i jak zaczynamy się ruszać to boli. Dlatego z reguły po nocy jest najgorzej a przynajmniej u mnie tak było. Pomogło zwijanie koca w waleczek i na noc między uda jak najwyżej żeby leżąc na boku nie mieć tych nóg zlaczonych. Mi to bardzo pomaga.

Witaj Katie:)

Ja tez nadal czekam a termin minął 31maja.. w poniedziałek do szpitala jeśli nie urodzimy i tego się najbardziej boje. Objawów brak. Coś mnie pobolewa ale czop nie odszedł. .a ból to nie wiem sama czy ucisk czy juz mi skóra nie wytrzymuje rozpychania:/ wczoraj 4razy na 6pietro i powrót, sex, wertepy, spacery, w domu umyte wszystkie okna i podłogi. , pranie powieszone i nic! Nic nic nic

reklama
Kasia powiedz Stasiowi że pannę masz dla niego to się może skusi żeby wyskoczyć:p

Asiorrek oczywiście to nie muszą być więzadła ja opisałam co u mnie pomogło może komuś się przyda:)

A probowalyscie olej rycynowy wypić? Ale to dla odważnych:D

Do góry