reklama
Czesc dziewczyny!
Mam na imie Kasia. Moj termin porodu przewidywany jest na 17 czerwca. To moja 2 ciaza, pierwsza niestety poronilam. Strasznie z mezem wyczekujemy narodzin naszej malej zabci.
A jak Wy sie czujecie, macie jakies symptomy ze ten dzien niedlugo nastapi?
Mam na imie Kasia. Moj termin porodu przewidywany jest na 17 czerwca. To moja 2 ciaza, pierwsza niestety poronilam. Strasznie z mezem wyczekujemy narodzin naszej malej zabci.
A jak Wy sie czujecie, macie jakies symptomy ze ten dzien niedlugo nastapi?
Dziewczyny to więzadła tak bolą w pachwinach. Mi położna poradziła siedzieć tylko w rozkroku, po turecku też, na piłce okrakiem. Ogólnie chodzi o to zeby nie łączyć nóg razem bo wtedy te więzadła zastygaja i jak zaczynamy się ruszać to boli. Dlatego z reguły po nocy jest najgorzej a przynajmniej u mnie tak było. Pomogło zwijanie koca w waleczek i na noc między uda jak najwyżej żeby leżąc na boku nie mieć tych nóg zlaczonych. Mi to bardzo pomaga.
Witaj Katie
Witaj Katie
Ami Ga
Początkująca w BB
Ja tez nadal czekam a termin minął 31maja.. w poniedziałek do szpitala jeśli nie urodzimy i tego się najbardziej boje. Objawów brak. Coś mnie pobolewa ale czop nie odszedł. .a ból to nie wiem sama czy ucisk czy juz mi skóra nie wytrzymuje rozpychania:/ wczoraj 4razy na 6pietro i powrót, sex, wertepy, spacery, w domu umyte wszystkie okna i podłogi. , pranie powieszone i nic! Nic nic nic
reklama
Kasia powiedz Stasiowi że pannę masz dla niego to się może skusi żeby wyskoczyć
Asiorrek oczywiście to nie muszą być więzadła ja opisałam co u mnie pomogło może komuś się przyda
A probowalyscie olej rycynowy wypić? Ale to dla odważnych
Asiorrek oczywiście to nie muszą być więzadła ja opisałam co u mnie pomogło może komuś się przyda
A probowalyscie olej rycynowy wypić? Ale to dla odważnych