Hej kobietki

dawno mnie Tutaj jie bylo ala nie bylo latwo

Nasza Maja pieknie spala przez 2 Tyg a pozniej cos sie zmienilo I noce byly nie przespane, raczej kolek nie miala Bo jak lezala z nami w lozku to spala sobie smacznie ale jak ja tylko do lozka wkladalismy to wycie bylo jak nie wiem. TeraZ od 4 dni przetrzymujemy ja po ostatniej drzemce od 18 do 19.30 i idziemy Kapac I tak przed 21 idzie spać I spij z 4 godz a wczesniej szla spać po 23 I tylko 3 godz. Oczywiscie zaczelam uzywac rowniez misia szumisia I widze zd zaczela na niego wreszcie reagowac bo wczesniej ja Chyba ten dzwiek draznil a teraz zasypia przy nim
My rowniez mielismy z Tym pepkiem Bo psikalam tak jak wy ocesepti I mi tez nie powiedzieli ze wycierac do sucha :/ wiec pepek odpal jak miala chyba ponad 3 tyg.
Naszej pojawila sie jakas wysypka ba policzku, czerwone krostki Ktore bledna nocy badz jak spij I pozniej Znow sie pojawiaja. Moze wiecie co to? Bo pediatra jak byl powiedzial ze to od detergenow czyli proszku czy cos, ale z drugiej strony wydaje mi sie ze to nie od tego gdyz ma tylko to na policzkach I nigdzie indziej a przeciez jak by to bylo od proszku to mialaby na calym ciele. Kapalismy w krochmalu I Nic :/ nie wiem ci juz robic aby pomoc jej. Jutro rano jak obudzi sie i Bedzie miala dalej pojade do innego lekarZa moze dos stwierdzi . Wedlug mnie I opisu na internecie to Wyglada na tradzik niemowlecy ale Wszystko sie okaze.
Ja karmie kp I wydaje mi sie ze na razie jej wystarcza ale podaje jej rowniez raz dziennie mm abysmy Mieli awaryjnlie cos jak maz zostanie z nia sam, I podaje jej po kp na noc dodatkowo jak jeszcze kwili Ze jest glodna
Minelo juz 5tyg od porodu a U mnie tez zostalo 5kg I nie cvs spać :/ czuje sie troszke nie soba chodz staram robic cos dla siebie Abu czuc sie kobieco, ale nie mam co waga by mnie najbardziej ustatysfakcjonowala. Od poniedzialku zacznie cwiczyc moze cos sie ruszy Bo 14.08 mamy chrzciny I chcialabym wejsc w jakas ladna sukienke
Pozdrowienia mamuski