• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
The Goldbergs Love GIF by ABC Network

Kochana dawaj znać bo tu się martwimy jak wywołana i nie ma odzewu 🥺

Mam opóźniony zapłon 🤣

A jak się czujesz? Który już miesiąc? Płeć znasz ? 🤰🏻🫣🩵🩷

Teraz jak te upały najgorsze minęły to odżyłam 😃
6 miesiąc, tak znamy od 1 czerwca już oficjalnie 🥹 Będzie synuś 💙

Od kiedy chłodniej mi jest lepiej. Młody za to ma jakieś zaczerwienia i podrażnienie. To już wolałam te plamy bo wiem że to od upałów. Jeszcze jakiś taki dziwny dźwięk wydaje, że jak by coś poz tym mu dolegało to już bym z nim była u lekarza.
Mama ma urlop i chyba wpadnie na parę dni. Szkoda, że nie wtedy co już córce żłobek się skończy. W sumie jest plan pojechać wtedy do rodziców.

Czyli jednak to nie będzie Ignacy? Coś kojarzę,że Ci pisałam kiedyś,że będzie chłopiec 😉
Cieszę się,że się dobrze czujesz i wszystko się układa 💪🏼🫂🩵

Nie, Ignacy się urodził w czerwcu u bratanka teściowej o czym wiedzieliśmy od głównych zainteresowanych bo widzieliśmy się z nimi w lutym. I jak usłyszeliśmy, że u nich będzie Ignaś to tak popatrzyliśmy się na siebie z mężem, że wiedzieliśmy, że będziemy szukać innego imienia 😃

Nie, Ignacy się urodził w czerwcu u bratanka teściowej o czym wiedzieliśmy od głównych zainteresowanych bo widzieliśmy się z nimi w lutym. I jak usłyszeliśmy, że u nich będzie Ignaś to tak popatrzyliśmy się na siebie z mężem, że wiedzieliśmy, że będziemy szukać innego imienia 😃
Ajć 😆 dobrze,że znaleźliście kolejne imię,które będzie się Wam podobać ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry