93kora
Moderator
Kurde tylko nie MietekJakbyśmy nie znaleźli to zawsze mogłoby być po myśli córki i brat byłby Mieczysławem albo Brunem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kurde tylko nie MietekJakbyśmy nie znaleźli to zawsze mogłoby być po myśli córki i brat byłby Mieczysławem albo Brunem![]()
Kurde tylko nie Mietek![]()
No to dobrze,że mąż zna Twoje gustaJuż z dwojga złego to byśmy brali Bruna ale na szczęście jak mój mąż pierdyknie pomysłem na imię to zawsze trafi w mój gust![]()
No to dobrze,że mąż zna Twoje gusta
Mój sobie wymyślił,że jakbyśmy kiedyś mieli drugie dziecko to ma mieć imię na J ,tak jak ja bo córka ma na B tak jak onżeby dzieci miały inicjały po obu rodzicach
dziecinada trochę ale rozbawił mnie tym.
Mojej starszej siostrze został ostatni miesiąc ciążykiedy to zleciało heh
Będzie miała zdrową corke i ma termin na 10 lub 8 sierpnia (możliwe ,że się znowu przesunie).Dla mnie spoko pomysł
Siostra na kiedy ma termin? Wszystko okej z Maluchem?![]()
Ale super, że się nie boiMlody dzisiaj na rolkach po raz pierwszypowiedział, że spoko, ale woli łyżwy i nie może się doczekać aż rozłożą nam lodowisko
![]()