• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych staraczek ♥️

reklama
Młody mój wymyślił, ze zamiast uczyć się pełzania, będzie próbował już na kolana ruszać. Więc całe leżenie na brzuszku to jest podrzucanie zadka do góry, żeby stanąć na kolankach. Oczywiście okupione dzikimi wrzaskami frustracji, no bo jak to, on nie umie? 🫪 No jakoś się przemieszcza o dziwo więc coś tam mu wychodzi. 🤣
Jeszcze gratis mnie tak jajnik rwie, że aż w biodrze czuję. Chcę pod kocyk z herbatką. No oszaleję dzisiaj 🫪
What The Hell Wtf GIF

Już z dwojga złego to byśmy brali Bruna ale na szczęście jak mój mąż pierdyknie pomysłem na imię to zawsze trafi w mój gust 😃😁
No to dobrze,że mąż zna Twoje gusta:)
Mój sobie wymyślił,że jakbyśmy kiedyś mieli drugie dziecko to ma mieć imię na J ,tak jak ja bo córka ma na B tak jak on 🙃 żeby dzieci miały inicjały po obu rodzicach 😆 dziecinada trochę ale rozbawił mnie tym.
Mojej starszej siostrze został ostatni miesiąc ciąży 😵‍💫 kiedy to zleciało heh

No to dobrze,że mąż zna Twoje gusta:)
Mój sobie wymyślił,że jakbyśmy kiedyś mieli drugie dziecko to ma mieć imię na J ,tak jak ja bo córka ma na B tak jak on 🙃 żeby dzieci miały inicjały po obu rodzicach 😆 dziecinada trochę ale rozbawił mnie tym.
Mojej starszej siostrze został ostatni miesiąc ciąży 😵‍💫 kiedy to zleciało heh

Dla mnie spoko pomysł 🥹

Siostra na kiedy ma termin? Wszystko okej z Maluchem? 😊

Michał zaszczepiony a Kamila mi rozkłada coś :(
Oszaleje :(. Jeden płacze i drugi płacze . Dałam oby syropek -jeden na ból nóżki a drugi na gorączkę. Dobrze, że mam dwie ręce:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry