reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Odnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..😱
Btw ,Pytanie czy Farba bez amoniaku na poczatku 2giego trymestru jest ok? Mam jutro imprezę urodzinową i sie miotam

Odnośnie siwych to jak mi sie pojawiały pojedyncze z przodu to wyrywałam pesetka, na co moja Mama panikowała,ze absolutnie nie mozna tak robic bo wtedy wyrastają 3 w miejscu jednego, ja oczywiscie śmiałam sie na to... I co.. akurat w miejscu gdzie najczęściej szła pęsetka w ruch mam najwieksze zgromadzenia siwulcow..😱
Btw ,Pytanie czy Farba bez amoniaku na poczatku 2giego trymestru jest ok? Mam jutro imprezę urodzinową i sie miotam
Jest :) normalnie nawet w 1trym możesz farbować.

Taaaak, ja też tak kiedyś robiłam, wyrywałam te pojedyncze pierwsze siwe włosy 😅 i faktycznie potem jakoś ich więcej rosło... A uprzedzali inni 🙈
Tak, ja farbowałam włosy w ciąży właśnie farba bez amoniaku. I tak mi zostało, że do dzisiaj farbuje farbą bez amoniaku ( siedzie właśnie z farbą na głowie ) 😁

Można, farbowałam tydzień temu i nawet gadałam z fryzjerką o tym :)

Powiem Wam, że ja już zgłupiałam. Coraz więcej widzę tesktów - od kilku dni mam pozytywne testy ciążowe, dzisiaj dostałam plamienia i na pewno jest to plamienie implantacyjne. Ale jak to możliwe? Czy warunkiem podniesionego poziomu beta hcg nie jest właśnie implantacja/zagnieżdżenie?
Ja Ci powiem tak, nie każda kobieta ma wszystko książkowo, że najpierw plamienie implantacyjne, a za kilka dni pozytywny test. Moja przyjaciółka przy dwóch ciążach zawsze miała to plamienie implantacyjne kilka dni po pozytywnym teście. Także nie ma reguły 😉

Ja odwołałam zabiegi w 1 trymestrze, ma 2 planuję. :)

reklama
@kami1094 jak ubiegłotygodniowe urodziny Futrzaka? 🥹😀
Zdjęcia urodzinowego jeszcze nie było, bo co chwilę leje i paskudna pogoda, a ja co roku robię te zdjęcia na balkonie. 😅 No i też głowę miałam całkiem gdzie indziej… Ale oczywiście prezent dostał (zawsze dostają oba, bo trzeba być sprawiedliwym rodzicem 😂) no i został wytulany, co jak widać niżej nie za bardzo mu się podobało. 😀 Zdjęcie z balonami planuję cyknąć w sobotę, nawet girlandę mu zamówiłam i odebrałam wczoraj po powrocie ze szpitala. 😂
Minę ma nietęgą, ale jak ja - zyskuje przy bliższym poznaniu. 😆 Śmiejcie się, ale to totalnie mój synek, humorzaste to jak nie wiem, ale jak mam gorszy czas (czyli ostatnio niestety długo) to pilnuje mnie i zasypia ze mną. Ten kot mnie wybrał. 🥹 Z moją Pradą mam taką samą więź, ale ona jest równie przywiązana do wszystkich w domu. A ten oczekuje mnie na wyłączność a resztą świata gardzi. 😀

Załączniki

• IMG_9205.jpeg
    IMG_9205.jpeg
    717 KB · Wyświetleń: 91
Do góry