kami1094
Fanka BB :)
Boże

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże
Ja cały czas afirmuję, żeby nie była konieczna jakaś super przerwa.Ciesze się, że wybrałaś taka opcję jaką uważałaś za najlepszą. Z samooczyszczaniem mogłabyś pewnie jeszcze długo czekać skoro beta nie spadła. A tak masz już to za sobą. Fakt faktem, jest to ingerencja, pewnie trzeba będzie poczekać trochę z staraniami, ale wierzę, że nadejdzie kolej na nas wszystkie w pewnym czasietulę Cię i dużo odpoczynku Ci życzę
![]()
Myślę, że pojedyncza aplikacja nie powinna nie wiadomo jak tego proga wywindować.Ja czekam na okres, dziś 35 dc. Zła jestem na tę fałszywą drugą kreskę, bo przez to zaaplikowałam sobie we wtorek luteinę i teraz kij wie jak długo jeszcze będę czekała na @
Ja mam jeszcze Stefcia, naszego chomiczkaJa cały czas afirmuję, żeby nie była konieczna jakaś super przerwa.Kiedyś dziewczyny coś pisały, że dzisiaj Ci „młodsi” lekarze już trochę inaczej wykonują ten zabieg czy coś. Chcę w to wierzyć choć nie znam się na tym.
Na razie biorę za dobrą monetę to, że nie bolało mnie nic (a niestety moje towarzyszki z sali już tak), więc może to też w jakimś stopniu kwestia lekarza faktycznie. Pani wiedziała, że ja z tych niecierpliwych, więc wierzę, że zrobiła najlepiej jak mogła.
A poza tym, miłego piątku, Dziewczyny!
Która jeszcze ma zwierzaki?
Jakie piątkowe plany poza pracą? U mnie wygląda na to, że pogoda postanowiła się nieco polepszyć![]()
Ale oszukujesz, bo tylko jednego kota pokazałaś!
Trzymam kciuki, żeby żadne pytanie Ci tym razem nie umknęło.Dzień dobry
@kami1094 u nas poza kotem i psem są jeszcze rybki (córka) a my z męzem mamy ptaszniki 🕷🕸 ja mam trzy, mąż dwa
O 9 mam rodzinną. Mam nadzieję, że mi nie przejdzie kaszel do tej godziny bo głównie z tym tam idę![]()
Właśnie wyszłam, zrobię betę i proga@Lunaa09 o której idziesz się pobrać?![]()