reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Dobry :) postanowilam dolaczyc, mysle, ze ten watek bedzie najlepszy, bo poki co starania odwleczone w czasie, a przynajmniej w tym roku nie powinnam zobaczyc II :D za to przyda mi sie takie odmozdzenie od zwyklego zycia, pogadac na dzieciece tematy, bo i z kim wylac z siebie tysiace mysli, jak przeciez nikt ma nie wiedziec :D

reklama
Dobry :) postanowilam dolaczyc, mysle, ze ten watek bedzie najlepszy, bo poki co starania odwleczone w czasie, a przynajmniej w tym roku nie powinnam zobaczyc II :D za to przyda mi sie takie odmozdzenie od zwyklego zycia, pogadac na dzieciece tematy, bo i z kim wylac z siebie tysiace mysli, jak przeciez nikt ma nie wiedziec :D
Witamy w naszych skromnych progach 😄😄
Ja też nie mam z kim pogadać o tych tematach, bo nawet nie mam z kim, ktoś kto się nie stara aktualnie to dla niego średni temat do rozmów 😃

Witamy, rozgość się i czuj jak u siebie 🥹😀

Co do porodów, ja jestem lekki w szoku, że teraz się tymi cesarkami szasta na prawo i lewo, to poważna operacja, ja będę stawać na głowie aby rodzic naturalnie 😔
No ja mam wrażenie ,że po CC tzn, że coś mi zjebali jednym słowem. Nie wiem czemu ale wybieram się na USG każdego organu w brzuchu, dosłownie. Jestem dwa lata po CC a brzuch mam z jednej strony opadnięty bardziej niż ten przeciwny. Non stop odkąd miałam CC mam napadowe kłucia właśnie tam gdzie jest opadnięty brzuch...

No i racja, u Nas na patologi nie chcą długo trzymać to zapraszają na CC ... Masakra

Jak sie tak rozgoszcze to mi sie za dobrze zrobi i wpadne w potezny slowotok :D bedziecie wolac o przerwe :D
Co do CC bo akurat sie wbilam, wczesniej mowilam, ze w zyciu, ale jedno juz za mna i takie ciezkie doswiadczenia z porodu, ze w domu nastolatek zanim zdecydowalam sie znow probowac.. przy czym z 2 chyba sama prosilabym tym razem o CC… generalnie ciezki temat, ale dalej stoje za tym, ze jak mozna to lepiej SN

Chociaz to tez nie bajka, ja tez mam cudne „powiklania” po CC, czucia od pepka w dol do dzis nie odzyskalam, no i brzuch juz nigdy nie bedzie taki..

Witamy w naszych skromnych progach 😄😄
Ja też nie mam z kim pogadać o tych tematach, bo nawet nie mam z kim, ktoś kto się nie stara aktualnie to dla niego średni temat do rozmów 😃
Jeszcze pol roku sie nie staram, ale temat na topie :D i az mi glupio, bo czuje, ze musze sie wygadac, zeby zeszlo cisnienie i w koncu moze przestane wszedzie widziec ciezarne i wozki 😂

reklama
Mnie wczoraj lekarka trochę zdziwiła bo rozpisała mi suplementacje poszczególnych witamin na podstawie wyników krwi, a powiedziała żeby same prenatalne już sobie darować.

Do góry