reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Mnie to najbardziej bawi, że potrafi zrobić histerię o autobus, histerię o stanie na krześle, ale jak dzisiaj się wywalił i ma zdarte oba kolana i jeden łokieć to otrzepał się i pobiegł dalej 😂
A jeszcze zapomniałam dodać .
Wszyscy wszystko mogą tylko nie ja, serio.
Tata i brat mogą iść kupę zrobić (sorry) jak mama ma iść to afera na całego bo mama nie może , rozumiesz ?

reklama
I za to mega szacun dla Ciebie. Jeśli jesteś '93, to uwierz, że czapki z głów. Ja '94 i gdybym została matką 11 lat temu to na bank bym nie ogarnęła. Dalej mam wrażenie, że to wszystko nastoletnie ciąże, a co dopiero wtedy :D.
Jestem '93.
Całe swoje młode życie podporządkowałam wychowaniu dziecka. Momentami było ciężko ale teraz to jest mój najlepszy ziom i na odwrót ♥️

A jeszcze zapomniałam dodać .
Wszyscy wszystko mogą tylko nie ja, serio.
Tata i brat mogą iść kupę zrobić (sorry) jak mama ma iść to afera na całego bo mama nie może , rozumiesz ?
Rozumiem, bo też towarzyszyłam wtedy mojej mamie. 🤣🤣🤣🤣
Ale dlatego, że to przetrwała, to jest najlepsza. I Ty też jesteś! 🩷 Ja naprawdę wierzę, że ten cały trud zaprocentuje w przyszłości jeszcze bardziej niż teraz. 🥹

Ja mam super kolor paneli, piachu nie widać. Tylko chodzę boso i się przykleja do stóp. Bo zasadniczo jesteśmy przyzwyczajeni do zapachu psa, którego już nie czujemy czy do sierści.
Ja mam beznadziejna podloge, ale jest deska, wiec szkoda mi wymieniac, ale kazdego pojedynczego paputa widac :D codziennie lece na mopie

Rozumiem, bo też towarzyszyłam wtedy mojej mamie. 🤣🤣🤣🤣
Ale dlatego, że to przetrwała, to jest najlepsza. I Ty też jesteś! 🩷 Ja naprawdę wierzę, że ten cały trud zaprocentuje w przyszłości jeszcze bardziej niż teraz. 🥹
Ja to wiem.
Kocham swoje dzieci najbardziej na świecie ♥️
Nie daj Bóg, żeby im kiedyś włos z głowy spadł :).

reklama
Do góry