U nas mlody w tym wieku od 2 lat w górę zakichal się w playmobile, nakioilam tych zestawów i "panow" I dzieciaka nie było, ale też myślę że jednak jak jest dwójka dzieci w podobnym wieku, to dzieciaki się dość fajnie że sobą bawia i wymyślają zabawy, jak się akurat nie pokłócą
u mnie jak jedno pojedzie gdzieś a drugie zostanie to mam wiercona dziurę w brzuchu kiedy wróci bo nuda...
reklama
penguinlicious
Moderator
DziękujęJakie to jest śliczne i urocze! @penguinlicious jak tylko szczęśliwie uda mi się zajść w ciążę to zamówię takie dla naszego MaleństwaCzy możesz napisać jakie wzory są dostępne?
![]()
kami1094
Fanka BB :)
A ile Ci zajmuje czasowo zrobienie takiego cuda?DziękujęWzorów mam mnóstwo: lisek, wilk, koala, słonik, żyrafka, łoś, szop pracz, króliczek, tygrysek, kaczuszka, gąska, kurczaczek, piesek, miś, renifer, lama i oczywiście pingwinek
![]()
penguinlicious
Moderator
Robię też akcesoria albo dekoracje do dziecięcych pokoików, aktualnie szydełkuję kocyk dla swojego Maleństwa, którego oczekujęJakie to cudne!!! Zebym tylko nie zapomniala do kogo sie zglosic jak sie uda! A to tylko takie zabaweczki, czy szydelko idzie w roznych kierunkach?![]()
Hermeneg
DziękujęWzorów mam mnóstwo: lisek, wilk, koala, słonik, żyrafka, łoś, szop pracz, króliczek, tygrysek, kaczuszka, gąska, kurczaczek, piesek, miś, renifer, lama i oczywiście pingwinek
![]()
Jaki wybór
Już widzę, że będzie mi się ciężko zdecydować
penguinlicious
Moderator
Różnie, zależy czy mam cały dzień wolny do zagospodarowania czy na przykład tylko po pracy. A z czasem zaczęły mi się robić lekkie zmiany zwyrodnieniowe w nadgarstkach, więc musiałam zacząć dzielić prace na większe odstępy. Kiedyś potrafiłam od rana do wieczora praktycznie szydełka nie wypuszczać. Ale powiedzmy, że tak 1-2 dni. Jeden dzień na szydełkowanie wszystkich elementów, drugi na zszywanie.A ile Ci zajmuje czasowo zrobienie takiego cuda?![]()
penguinlicious
Moderator
Mogę na prośbę wysłać na priv zdjęcia wybranych wzorów, coby było łatwiej wybraćJaki wybór
Już widzę, że będzie mi się ciężko zdecydować![]()
reklama
Hermeneg
Mogę na prośbę wysłać na priv zdjęcia wybranych wzorów, coby było łatwiej wybrać![]()
Będę wdzięczna