reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ja właśnie nawet nie wiedziałam, że jest wino bezalkoholowe...
Przyszła do mnie koleżanka z mężem, dają mi prezencik a tam też flaszka. Ja duże oczy, bo wiedzą o ciąży. Mówię, no dziękuję bardzo, no to wam poleję w takim razie, a wtedy się dowiaduję, że takiego wina to oni nie chcą, bo bezalkoholowe więc "Ty sobie to pij a nam daj z barku normalne" 🤣🤣🤣
To dorzuce jeszcze- gin bezalkoholowy z tonikiem i nawet sie nie zorientujesz, ze alko nie ma 😂 w lidlu caly regal bez alko roznych jest :D

reklama
Jakbyś kiedyś szukała kosmetyków do takiej buzi, to ja polecam Avene.
Używam już długi czas wody termalnej z Avene oraz kremu Tolerance Hydra-10 i radzi sobie z taką buzia ładnie.
Ale to wiesz. Kosmetyki bez zapachu więc nie wiem czy lubisz takie cosie.
Lubię takie i żeby lepkiej powłoki nie zostawiały 😂 muszę się wziąć za moją cerę bo mi się czasami jakieś wypryski pokazują też punktowo ehhh ale nie jestem niestety z tych dziewczyn co mają 5 etapów oczyszczania skóry 🤷🏼‍♀️🤔 w sumie nigdy nie próbowałam az tak dokładnie zadbać o cerę

Lo kuurde! Ze śj mialam do czynienia i az sie dziwie, ze on na to poszedl, w sensie to baaaardzo zamknieta grupa
Oni są w skrócie stuknieci - ale bez obrazy,jeżeli ktoś tutaj jest ŚJ.
Kuzyn nie był blisko z nimi, bardziej jego rodzice.
Obserwuję na ig jedną dziewczynę,która od nich odeszła i opowiada o życiu w tym otoczeniu i to jest po prostu sekta

Nie można samego kościelnego który nie ma mocy prawnej?
Jak się czujesz?
Jestem w miarę na chodzie psychicznie i fizycznie - jutrzejsze wyniki dadzą odpowiedź czy to kolejna ektopowa czy normalna - ale finalnie jak wewnątrzmaciczna to też nie ma pewności,że się utrzyma także taka niepewność

Wczoraj się bałam, że grzaniec to tylko alkoholowy może być, no i jak to, sezon jesień/zima to przecież pora na grzaniec...
A tu wczoraj mąż mnie z błędu wyprowadził, że guzik prawda bo i bezalkoholowy jest. To piękne czego ci producenci nie wymyślą. 🥲
Tak jest bezalko - jest też wódka bez alko,która smakuje jak amol:)

Oni są w skrócie stuknieci - ale bez obrazy,jeżeli ktoś tutaj jest ŚJ.
Kuzyn nie był blisko z nimi, bardziej jego rodzice.
Obserwuję na ig jedną dziewczynę,która od nich odeszła i opowiada o życiu w tym otoczeniu i to jest po prostu sekta
potwierdzam. Mam w rodzinie Świadków więc znam temat od małego. Dokładnie jedni moi dziadkowie. Odkąd pamiętam jak jeszcze mieli z nami kontakt to ciągle przewijam się ten temat. Więc trochę znam to od podszewki. Aktualnie kontakt całkowicie się urwał jak tylko dorośliśmy. Teraz udają, że nas nie znają.

Wino bezalkoholowe Falko jest pyszne! Szczególnie różowe, uwielbiam i będę piła często 😎
Czytałam ,że jest tak produkowane ,że ma jakąś mikro ilość alko ale taką samą jak chleb na zakwasie czy kiszonki itp. - czyli byśmy musiały wypić kilka dobrych butelek,żeby coś się mogło stać złego - z tego co wiem, jeszcze nie próbowałam - w żabce są, prawda?

potwierdzam. Mam w rodzinie Świadków więc znam temat od małego. Dokładnie jedni moi dziadkowie. Odkąd pamiętam jak jeszcze mieli z nami kontakt to ciągle przewijam się ten temat. Więc trochę znam to od podszewki. Aktualnie kontakt całkowicie się urwał jak tylko dorośliśmy. Teraz udają, że nas nie znają.
Ja mam ciotkę od strony taty, jej mąż i dzieci (już dorośli po 40tce,mają tylko chrzest bo później przeszli na śj).
Te ich teorie socjologiczne, spiskowe wręcz 🙄 Strażnica... Czystość krwi 😱 zakazy np słyszałam ,że od niedawna mogą wznosić toasty tzn stukając się kieliszkami - wcześniej nie mogli bo to "dźwięk diabła". Albo zgwał. dziewczyna przez kogoś ze śj mogła go zgłosić dopiero,gdy miała świadka tego zdarzenia 😱 a i tak finalnie mu nic nie robili a ją piętnowali. Gdy odejdziesz to śledzą, nagabują w pracy itp. Kosmos po prostu.

reklama
Ja mam ciotkę od strony taty, jej mąż i dzieci (już dorośli po 40tce,mają tylko chrzest bo później przeszli na śj).
Te ich teorie socjologiczne, spiskowe wręcz 🙄 Strażnica... Czystość krwi 😱 zakazy np słyszałam ,że od niedawna mogą wznosić toasty tzn stukając się kieliszkami - wcześniej nie mogli bo to "dźwięk diabła". Albo zgwał. dziewczyna przez kogoś ze śj mogła go zgłosić dopiero,gdy miała świadka tego zdarzenia 😱 a i tak finalnie mu nic nie robili a ją piętnowali. Gdy odejdziesz to śledzą, nagabują w pracy itp. Kosmos po prostu.
oj tak. No niestety tak to wygląda i jeszcze jeszcze ogrom chorych rzeczy, które robią czy wyznają.

Do góry