reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Moi dziadkowie byli, a byli bo juz ich na swiecie nie ma, najbardziej pamietam scene, gdy babcia byla w szpitalu, chora, potrzebowala operacji zeby przezyc, juz nieprzytomna, decydowala moja mama (corka), a oni siedzieli na koryatrzu przy drzwiach do sali i nie chcieli nas wpuscic do srodka, zeby nie podpisac zgody na krew… zawsze bylam buntowniczym dzieckiem w sytuacjach wkurzenia, ale wtedy to dalam popis :D 11 letni baczek waleczny jak lwica :D dumna z siebie bylam 🙊
A jak przychodzili do mnie jak bylam juz dorosla pamietam jak dyskutowalam z Pania, ktora przyszla z corka, czy jakby wlasnie jej corka (stala kurde obok niej!!) byla w szpitalu, umierala, potezebowala krwi bo inaczej umrze, czy by sie zgodzila, a ona twardo „nie”… pogratulowalam corce matki i powiedzialam, ze wlasnie zgodzila sie, zeby ja zabic…

Teściowa moja to oszust, bo tak to krzyczy na KK a potem po kolędzie chce przyjmować, bo "NO CO LUDZIE POWIEDZO".
Więc my ją straszymy, że przyjedziemy i obkleimy jej kredens plakatami z gołymi babami na wizytę księdza i ona co roku się złości. 🤣

Jakbyś kiedyś szukała kosmetyków do takiej buzi, to ja polecam Avene.
Używam już długi czas wody termalnej z Avene oraz kremu Tolerance Hydra-10 i radzi sobie z taką buzia ładnie.
Ale to wiesz. Kosmetyki bez zapachu więc nie wiem czy lubisz takie cosie.
Ja lubię, mniej zapachu czyli mniej chemi 😄
Jestem w miarę na chodzie psychicznie i fizycznie - jutrzejsze wyniki dadzą odpowiedź czy to kolejna ektopowa czy normalna - ale finalnie jak wewnątrzmaciczna to też nie ma pewności,że się utrzyma także taka niepewność
A co Twój lekarz dziś mówił? Coś nowego?
Ja to nie znam ŚJ... ale ja w sumie z swojej perspektywy to każdą religię widzę jako sektę, mój mąż to samo.
Jesteśmy antywyznaniowi. 😅
My też 😉 dzieci mam nie ochrzczone, będą chcieli, zrobią to sami, nie mają komunii, nie znają religi..dawałam wolna rękę w szkole już, córka nawet chwilę była marianką, ale sama z tego zrezygnowała i wypisała się z Religi.
Teraz jest tak, że dzieci się na religie zapisuje, kiedyś można było wypisać, na szczęście się to zmieniło na plus, bo widocznie już jest więcej tych co nie chcą jak tych co chcą. Ale to jakie głupoty moje dzieci przynosiły w klasach 1 i 2 z religi, to do dziś nie zapomnę..

Teściowa moja to oszust, bo tak to krzyczy na KK a potem po kolędzie chce przyjmować, bo "NO CO LUDZIE POWIEDZO".
Więc my ją straszymy, że przyjedziemy i obkleimy jej kredens plakatami z gołymi babami na wizytę księdza i ona co roku się złości. 🤣

I ona się tak wkurza, że nie chce nam mówić kiedy kolęda i mówi nam żebyśmy wypieprzali razem z mężem i że nie pozwala na sabotaż. 🤣🤣
A nas co roku to bawi do rozpuku

reklama
Nie zapomnę jak syn wrócił że szkoły i mówi " mamo, Pani na religi mówiła, że wszystko co mamy w domu czy do jedzenia dał nam bóg, a przecież Ty to kupiłaś w biedronce" 😅 sami wyłapywali te absurdy i kminili w tych małych głowach o co tu kaman..

Do góry