Peppcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To lato w tym roku jest jakies nienormalneKraków ma tego lata tylko dwa rodzaje możliwej pogody. Albo mamy upał powyżej 30 stopni albo jest zimno i leje i w sumie to masz ochotę ubrać kurtkę. Nie ma nic pomiędzy![]()
A u mnie totalny misz masz im więcej kolorów tym lepiej chociaż smutne też mamZamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów...
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja.![]()
Ja tam dziecięce piorę wszystkie razem, nie patrzę na koloryZamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów...
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja.![]()
Ja tam dziecięce piorę wszystkie razem, nie patrzę na koloryZ 5 10 15 to zależy, ale zazwyczaj jakość jest fajna, tylko na pewno nie opłaca się kupować w regularnych cenach
To gitNo właśnie promocje są![]()
Najfajniejsze jakosciowo ciuszki pamietam z nexta, ale cena zaporowaw sensie na jakiejs giga promce ok, ale normalnie albo ledwo ledwo przecenione to nie kalkulowalo sie, przy takim szybkim wzroscie
![]()
Nexta też jest dużo na Vinted w spoko cenieNo są fajne ale te ceny są zabójcze![]()