Peppcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To lato w tym roku jest jakies nienormalneKraków ma tego lata tylko dwa rodzaje możliwej pogody. Albo mamy upał powyżej 30 stopni albo jest zimno i leje i w sumie to masz ochotę ubrać kurtkę. Nie ma nic pomiędzy
A u mnie totalny misz masz im więcej kolorów tym lepiej chociaż smutne też mamZamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów...
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja.

Ja tam dziecięce piorę wszystkie razem, nie patrzę na koloryZamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów...
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja.
 Z 5 10 15 to zależy, ale zazwyczaj jakość jest fajna, tylko na pewno nie opłaca się kupować w regularnych cenach
 Z 5 10 15 to zależy, ale zazwyczaj jakość jest fajna, tylko na pewno nie opłaca się kupować w regularnych cenachJa tam dziecięce piorę wszystkie razem, nie patrzę na koloryZ 5 10 15 to zależy, ale zazwyczaj jakość jest fajna, tylko na pewno nie opłaca się kupować w regularnych cenach

To gitNo właśnie promocje są
 Ja bodziaki lubiłam też ze smyka (też raczej na promkach), ale trzeba czytać opinie
 Ja bodziaki lubiłam też ze smyka (też raczej na promkach), ale trzeba czytać opinieNajfajniejsze jakosciowo ciuszki pamietam z nexta, ale cena zaporowaw sensie na jakiejs giga promce ok, ale normalnie albo ledwo ledwo przecenione to nie kalkulowalo sie, przy takim szybkim wzroscie

Nexta też jest dużo na Vinted w spoko cenieNo są fajne ale te ceny są zabójcze