reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Zamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów... 🤣
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja. 😂
A wiesz, że ja wgl nie segreguje ubrań do prania kolorami ? Wszystko wkładam razem i piore 😁 szczególnie córki ubrania i nic nie farbuje 😁 szkoda czasu na segregowanie 😅

Zawsze jadlam taki sam o, a od kilku lat mam faze na budyn+ taki zwykly bialy chleb z maslem do tego 😂
Nie no po co tam chleb xd

O jeny, a ja ryz z jablkami i smietana to moje top 5, makaron z truskawkami lub jagodami, nalesniki tez jem z cukrem 🙈 no i pierogi najbardziej na slodko 😂 ja to w ogole moglabym na slodkim zyc, sniadania tez w pierwszej kolejnosci wjezdzaja slodkie 😂

O ale taki ryz na mleku z jabłkiem i cynamonem to też bym wrąbała.
W ogóle mam jakiegoś pacmana dzisiaj na wszystko

Ja byłam bardzo zadowolona z jakości ubrań tej firmy 😁 i też byłam team smutna mama i dziecko. Korzystaj z tego że jeszcze ty decydujesz co maluch będzie nosić, potem nie jest tak łatwo 😂
Oj tak 😅 moja córka ma fazę od pół roku, że chce codziennie sukienki nosić i nie da się jej namówić na nic innego 😂 tzn ja ją uwielbiam w sukienkach i może chodzić jak jest ciepło itp, ale ona w każdą pogodę chce sukienki, aż ich brakowało, a spodnie nówki i krótkie spodenki leżą 😅
W zimne dni to jej leginsy zakładalam do sukienki.

O jeny, a ja ryz z jablkami i smietana to moje top 5, makaron z truskawkami lub jagodami, nalesniki tez jem z cukrem 🙈 no i pierogi najbardziej na slodko 😂 ja to w ogole moglabym na slodkim zyc, sniadania tez w pierwszej kolejnosci wjezdzaja slodkie 😂
Ojej, to ja na słodko ryżu nie rusze się, makaron z truskawkami itp też odpada... Jedynie makaron z twarogiem i posypany cukrem ( 🤭) to lubie owszem, ale w innej postaci na słodko nieeee. Naleśniki na słodko akurat bardzo lubię. A pierogi na słodko też nie przepadam 😜
Dla mnie wgl obiad musi być wytrawny, żebym się mogła najeść 😝 więc mam tak jak @loumarie.

reklama
Do góry