reklama
Patii26
Fanka BB :)
A wiesz, że ja wgl nie segreguje ubrań do prania kolorami ? Wszystko wkładam razem i pioreZamówiłam dzisiaj z 5.10.15 fajne bodziaki, jestem zadowolona ale ciekawa czy jakościowo też mają sens.
Ogólnie zauważyłam, że mi się podobają tylko ciuszki jak dla tych legendarnych znienawidzonych sad beige baby i że jednak to nie lubię kolorów...
Mam już 1 całą szufladę ubranek i wszystkie w sumie są białe, kremowe, jasnobrązowe, ciemnobrązowe. Chociaż plus jest, że do prania będzie latwa segregacja.![]()

Klemensa
Nie no po co tam chleb xdZawsze jadlam taki sam o, a od kilku lat mam faze na budyn+ taki zwykly bialy chleb z maslem do tego![]()
O jeny, a ja ryz z jablkami i smietana to moje top 5, makaron z truskawkami lub jagodami, nalesniki tez jem z cukremno i pierogi najbardziej na slodko
ja to w ogole moglabym na slodkim zyc, sniadania tez w pierwszej kolejnosci wjezdzaja slodkie
![]()
O ale taki ryz na mleku z jabłkiem i cynamonem to też bym wrąbała.
W ogóle mam jakiegoś pacmana dzisiaj na wszystko
Klemensa
Nie no białe z czarnymi czy czerwonymi to chyba średni pomysłA wiesz, że ja wgl nie segreguje ubrań do prania kolorami ? Wszystko wkładam razem i pioreszczególnie córki ubrania i nic nie farbuje
szkoda czasu na segregowanie
![]()
Patii26
Oj takJa byłam bardzo zadowolona z jakości ubrań tej firmyi też byłam team smutna mama i dziecko. Korzystaj z tego że jeszcze ty decydujesz co maluch będzie nosić, potem nie jest tak łatwo
![]()

W zimne dni to jej leginsy zakładalam do sukienki.
93kora
Widziałam ,że 14 lipca dodała ostatni post ..No zaraz chyba miesiąc będzie.
Patii26
Placki ziemniaczane w każdej postaci są zajebiste, ale ja jestem team na gorącą, świeże z patelniDrugą partię smażę, bo ja wolę chłodne a mąż wszystko na gorąco więc on je na bieżąco ściągane z patelni...
A ja swoje usmażę, odstoją i będą do jedzenia idealne![]()

Patii26
Ojej, to ja na słodko ryżu nie rusze się, makaron z truskawkami itp też odpada... Jedynie makaron z twarogiem i posypany cukrem (O jeny, a ja ryz z jablkami i smietana to moje top 5, makaron z truskawkami lub jagodami, nalesniki tez jem z cukremno i pierogi najbardziej na slodko
ja to w ogole moglabym na slodkim zyc, sniadania tez w pierwszej kolejnosci wjezdzaja slodkie
![]()

Dla mnie wgl obiad musi być wytrawny, żebym się mogła najeść

Patii26
Whaaat ?Zawsze jadlam taki sam o, a od kilku lat mam faze na budyn+ taki zwykly bialy chleb z maslem do tego![]()

Tak jak w niektórych regionach je się rosół z ziemniakami

reklama
Patii26
Jeżeli są to ubrania które nie farbują to tak piore i jest wszystko ok.Nie no białe z czarnymi czy czerwonymi to chyba średni pomysł