reklama
Patii26
Fanka BB :)
Tak, każda ma swój urok i swoją historięW tych różnych bombkach tkwi cały urok choinki![]()

Hermeneg
W tych różnych bombkach tkwi cały urok choinki![]()
Zapewne tak by było gdyby to były bombki z mojego rodzinnego domu a nie kupowane przeze mnie przez kilka ostatnich lat

Pora na zmianę

Aksamitka28
Xonvea - lek na mdłości, na receptę. Jest drogi i powoduje senność ale samopoczucie milion razy lepszeJa dziś zaliczyłam pierwszenie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości
a kysz.
Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna
Potem do domu poleżeć i po dzieciaki, na jakiś plac pójdziemy może...
Ja już sobie zrobiłam własną kombinacje doksylaminy i wit b6 za duuuuzo niższa cenę, faktycznie pomagaXonvea - lek na mdłości, na receptę. Jest drogi i powoduje senność ale samopoczucie milion razy lepsze

Aksamitka28
Ojjj...to ja bym Cię wykończyła nerwowoNo ja się ciskam jak kupa w przeręblu, ale dla mnie to raczej osobowościowe, charakter odziedziczony po moim ojcu...
Dla niego każda zmiana to była nerwica i k....ca do potęgi N jakby miał udaru zaraz dostać, obojętnie o co chodziło. To był wrzask, ciskanie się, każdy to był UJ bo jak śmiałeś nawet pomyśleć, żeby dywan z pokoju do pokoju przemeblować.Moja matka żyły sobie wypruła na tym, że on musiał przejść proces adaptacyjny do tego, że trzeba parę nowych mebli do domu wnieść. Musiała delikatnie rozmawiać, nagabywać, tłumaczyć, uspokajać zanim był wielki wybuch kulminacyjny, bo on inaczej wył że złości, że coś się dzieje prawie płacząc.
Widzę to po sobie, że to samo mam i ja. Ja muszę żyć w tym samym miejscu, z tą samą osobą, w tym samym układzie mebli, jeść to samo przez lata bo inaczej kto mi sieje zamęt to też jest UJ i gnój.![]()

Roma_ntiko
SiostroOjjj...to ja bym Cię wykończyła nerwowomaluje ściany średnio raz w roku (częściej mi mąż nie pozwala), co chwilę potrzebuje coś zmieniać...jak jest za długo monotonnie to zaczynam się stresować
to pewnie też jakaś forma zaburzenia

Aksamitka28
Geniuszu ! Gdzie byłaś w zeszłym roku ?Ja już sobie zrobiłam własną kombinacje doksylaminy i wit b6 za duuuuzo niższa cenę, faktycznie pomaga![]()

Na szczęście na razie u nas działa perfekcyjna antykoncepcja

No kurde trzeba sobie radzićGeniuszu ! Gdzie byłaś w zeszłym roku ?
Na szczęście na razie u nas działa perfekcyjna antykoncepcjajak mi ta dwójka da popalić
to nie mam na nic siły
![]()

reklama