Klemensa
Fanka BB :)
No mi od 1 trymestru wypadają, po porodzie będą rosnąćU mnie strasznie wypadały po porodzie
Ale na szczęście w końcu przestały![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No mi od 1 trymestru wypadają, po porodzie będą rosnąćU mnie strasznie wypadały po porodzie
Ale na szczęście w końcu przestały![]()
Mi twarz, dekolt, szyję, plecy... Na szczęście już przeszło.Twarz ostatnio mi wysypuje.
A ponoć to miały być tygodnie z piękną skórą![]()
Z czym ?przeżyłam najgorszy wysyp od lat
Ale ja nadal czekam na tygodnie z pięknymi, lśniącymi włosami![]()
Ja myslalam,ze w koncu zrobie długość życia we włosach, bo miały rosnac jak szalone tezJa też nie wiem. Na szyi mam krosty nawet...
Jak zwykle chwyt marketingowy i obiecanki cacanki.![]()
No rosną mi włosy jak głupie, nigdy w życiu nie miałam tyle kłaków pod pachami, na nogach na brzuchu… i to takie czarne! A ja zawsze jasne miałam!!!! SkandalBo polityka prorodzinna szla duzo wczesniej niz nam sie wydaje, ktos kiedys puscil ploty, ze ma sie piekna skore, wlosy rosna jak glupie, ogolnie jest tak super komfortowo, a my to biedne lykamy jak pelikany![]()