reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Hej, ja ostatnio zacofana 🤕 jakoś tak za dużo wszystkiego na głowie i za mało wytchnienia, weekend urodzinowy, po weekendzie zaczyna się szkola więc kolejne emocje, co wieczór wymiotuje i w dodatku boli mnie ząb który nie powinien boleć bo wszystkie wyleczyłam 🥸
No i czekam na jesień, na kocyk, herbatkę i książkę, bo narazie to jest 31 st i mam dość.

reklama
Hej, ja ostatnio zacofana 🤕 jakoś tak za dużo wszystkiego na głowie i za mało wytchnienia, weekend urodzinowy, po weekendzie zaczyna się szkola więc kolejne emocje, co wieczór wymiotuje i w dodatku boli mnie ząb który nie powinien boleć bo wszystkie wyleczyłam 🥸
No i czekam na jesień, na kocyk, herbatkę i książkę, bo narazie to jest 31 st i mam dość.

Dalej wymiotujesz? 😮 Pomimo leków?

@loumarie super, ze udalo sie zbic, nawodnienie to zdecydowanie wazna czesc w goraczce, ale jak ja duzo pije, to przebilas mnie mocno 😂
@Lunaa09 a jak nastawienie pierwszoklasistki? Stresik juz sie odpalil? bo corka Ci idzie nie?

Dalej wymiotujesz? 😮 Pomimo leków?
No niestety, nie wiem jakby było bez leków 😏
@loumarie super, ze udalo sie zbic, nawodnienie to zdecydowanie wazna czesc w goraczce, ale jak ja duzo pije, to przebilas mnie mocno 😂
@Lunaa09 a jak nastawienie pierwszoklasistki? Stresik juz sie odpalil? bo corka Ci idzie nie?
Tak, córa idzie, wiesz co podekscytowana jest, widzę, że trochę zdenerwowana bo nie wie jak to będzie, ale mam nadzieję że będzie ok 😊

Oczywiscie, ze bedzie ok :) pierwsze dni beda jeszcze trzymaly emocje, ale fajnie bo moze pogadac z rodzenstwem, tez moze ja pociesza :D

reklama
Do góry