niezapominajka876
Fanka BB :)
To ja bardzo dobry dealNo chyba że urodzi mi ta / lub te które zgadną termin![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja bardzo dobry dealNo chyba że urodzi mi ta / lub te które zgadną termin![]()
Też jest obstawionajak pytałam co jest do wygrania w tej loterii to mi napisały że mój poród więc chyba taka trochę wątpliwa ta wygrana
![]()
Dobrze, że nie powiedzieli, że uśmiech bombelka![]()
Oj byś się zdziwiła ile osób by tak z pełną powagą powiedziało xD
Po 9 latach bycia matką już chyba mało co jest w stanie mnie zdziwić![]()
A to Ty masz już taki duży bombelek?!![]()
U mnie była tragedia po pierwszym porodzie, ale że ja jestem z tych co to zacisną zęby i działają. Żeby siedzieć, podkładkami sobie poduszki.Byłam nacinana, szyta i u mnie po wszystkim było całkiem spoko
Wiem, że różnie to może być bo każda kobieta może mieć inaczej ale wcale nie musi być źle![]()