reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

damon wayans baby GIF

Po tych ćwiczeniach to tak będzie. 🤣
Nie mam nic przeciwko🤪

reklama
Mi na mdłości pomagało jedzenie. Teraz zwalam na to winę, że tak szybko przybieram na wadze. Na szczęście ze mną jedzonko zostawiało.

Ćwiczenia... No przydałoby się. Ale jakoś nie umiem się ogarnąć. Mniej ruchu więcej bólu kręgosłupa.. więc w końcu się pewnie zmotywuje.
Wróciłam ze spa ery i jest okropnie. Nawet psy nie chciały spa ery w taka pogoda, tylko sikupa i do domu.

Ale mi się nic już nie chce w tym tygodniu. Najchętniej bym spała, ale jak skończę pracę to na pewno się obudzę dobrze. 🤣

Zauważyłam też że lepiej się czuję jak nie piję wody, przed ciążą piłam 2-2.5l, teraz 1600ml to jest cud, a i tak połowa ląduje w kiblu. 🤮 jak żyć

reklama
Pij sobie malymi lykami, zeby za bardzo nie uzupelnic zoladka ;) albo sprobuj z cytryna, mieta, czyms tam :p

Ja melduje, ze dzisiaj nie wlecialam w lodowke jak ostatnio i chyba skonczy sie na tym, ze utrzyman dzisiaj zaplanowane kcal, a moze nawet mniej :D nachodzilam sie w pracy to nie cwiczylam, tu jest u mnie najciezszy temat 😂

Do góry