reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A widzę on magnez + potas. Ciekawe, nie słyszałam o nim. Ja mam tylko magnez chelatowany.
Ciekawa jestem co w piątek dr na moje ciśnienie powie, bo po chorobie, wypijając 2 kawy w ciągu dnia mam zawrotne ciśnienie 104 na 56... 🤡
Ja musiałam zwiększyć dawke magnezu teraz, bo dostalam takich skurczy w lydkach,ze nie mogłam pozniej przez kilka godzin stanąć na nodze xD
I lepiej niskie ciśnienie niz za wysokie:D tez takie miewam po kawusi, nie ruszam 😅
Do tego puls mi spada 😅 i ostatnio przed wizytą 42 😅 pani byla w szoku, a ja przyzwyczajona do spadków

Może być. A ile tej kawy pijesz?
Zrób jeszcze badanie moczu, bo u mnie takie igiełki były też jedynym objawem infekcji i gdyby nie badanie, to bym o tym nie miała pojęcia

No takie dwie mocniejsze kawy w ciągu dnia, nie wiem ile tam tego mi wchodzi do kubeczka, myślę że z 600ml suma summarum bo mam duży kubek.

No z siuśkami fakt, wypadałoby zobaczyć co robią. Aczkolwiek z tym obecnie trochę problem bo powinnam zrobić też morfologię a raczej obstawiam, że poinfekcyjnie to tam są srogie jaja 🤐
@xewee - Puls 42? O Boże, jak u trupa dupa xD

No z siuśkami fakt, wypadałoby zobaczyć co robią. Aczkolwiek z tym obecnie trochę problem bo powinnam zrobić też morfologię a raczej obstawiam, że poinfekcyjnie to tam są srogie jaja 🤐
@xewee - Puls 42? O Boże, jak u trupa dupa xD
On sie nie utrzymuje dlugo,żeby nie bylo 😅 no ale lubi sobie spaść w ciągu dnia na chwilkę i akurat trafilo na wizyte😅 No a Pani wierzyć nie chciala i mowi, mierzymy raz jeszcze, 49 xD
Za to cisnienie wywaliło do góry, bo byłam juz spóźniona 😅

On sie nie utrzymuje dlugo,żeby nie bylo 😅 no ale lubi sobie spaść w ciągu dnia na chwilkę i akurat trafilo na wizyte😅 No a Pani wierzyć nie chciala i mowi, mierzymy raz jeszcze, 49 xD
Za to cisnienie wywaliło do góry, bo byłam juz spóźniona 😅

Nie no, wierzę - ja leżąc w łóżku szpitalnym plackiem miałam puls rzędu 180, młoda pieleganiarka była mocno zdziwiona i pytała czy ja przed chwilą może biegałam kółka wokół oddziału 🤣 Oczywiście, że nie, akurat leżałam drugi tydzień plackiem jak rozjechane zwierzę 🤪

Mi sporadycznie się zdarza takie 150 w spoczynku. Kilka razy się trafiło 50. Sama się dziwilam i jeszcze raz sprawdzałam.

A widzę on magnez + potas. Ciekawe, nie słyszałam o nim. Ja mam tylko magnez chelatowany.
Ciekawa jestem co w piątek dr na moje ciśnienie powie, bo po chorobie, wypijając 2 kawy w ciągu dnia mam zawrotne ciśnienie 104 na 56... 🤡
Tylko on jest dość słaby i gdyby nie dawał efektu, to polecam slowmag. Brałam ten i ten, to mam porównanie, tylko że ja miałam spore braki.

reklama
Do góry