reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A ja siedzę przed sklepem bo otwarty od 9. Nie opłaca mi się wracać do domu. Inne rzeczy już ogarnęłam. I tak trochę mi zimno w krótkim rękawku.

U mnie to chyba nie wieje wcale... a okna wszystkie mam otwarte i duchota. Chociaż no ja na dwór nie wychodziłam, nie mam za bardzo po co. Rano się podnoszę z łóżka, szybki prysznic i idę przed komputer bezpośrednio. Pogodę widzę tyle co za oknem, zakładając, że odsłonię rolety (zazwyczaj siedzę w ciemnicy) 🤪

Dziś chciałam oszukać system i zjeść jak jeszcze mnie nie mdli - zemdliło mnie po śniadaniu 😂 a było takie wartościowe, bułeczka, szynka i pomidor! Zjadłam warzywo, to na pewno od tego.

Dużo siły dziś dla Was dziewczyny! I smacznych kawek 😁

Poszłam wczoraj na paznokcie i normalnie dawno nie mialam takiego zachwytu na widok efektu koncowego ❤️ nie mogę się napatrzeć.

Załączniki

• 20250903_093154.jpg
    20250903_093154.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 60
reklama
@Hermeneg a co Ty tam za pamiętnik ciąży masz? Jakiś konkretny?
Bo mi w robocie jak mnie namawiali na L4, a ja mówiłam, że nie będę miała co robić na zwolnieniu to mówili żeby pamiętnik ciąży prowadzić. 🤪
Ale jakoś mnie to nie przekonuje, bo to dla kogo pamiętnik? Że dziecko potem ma to czytać? 😂

Do góry