loumarie
Fanka BB :)
A przypomnisz na kiedy masz termin?![]()
Lekarz każe mi zapatrywać się na 21.02

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A przypomnisz na kiedy masz termin?![]()
Ja to a i pamiętników, ani zeszytów. Koleżanki zapisywały kiedy dziecko się zaczęło ruszać, Na brzuszek, pełzać, raczkować, pierwsze słowo... I wszystko. Ja nigdy nie miałam takiej potrzeby. Tak samo dziwi mnie ich zachwyt nad ciąża i karmieniem piersią. No niestety ciąża musi być, żeby było dziecko. A kp? Dla mnie super wygoda bo nie musiałam robić mm jak już się udało zacząć karmić i tyle.
Mówisz o asparginie? Miałam brać 3 razy dziennie po jednej tabletce, bardzo szybko mi się skurcze w łydkach wyciszyłyTylko on jest dość słaby i gdyby nie dawał efektu, to polecam slowmag. Brałam ten i ten, to mam porównanie, tylko że ja miałam spore braki.
I co mam tam pisać? Że mi się chce wymiotować, albo że mam zgagę lub jestem głodna bo jedyne co w siebie dałam radę wepchnąć to kisiel? xD@Hermeneg a co Ty tam za pamiętnik ciąży masz? Jakiś konkretny?
Bo mi w robocie jak mnie namawiali na L4, a ja mówiłam, że nie będę miała co robić na zwolnieniu to mówili żeby pamiętnik ciąży prowadzić.
Ale jakoś mnie to nie przekonuje, bo to dla kogo pamiętnik? Że dziecko potem ma to czytać?![]()
Ale bujo notesy pamiętniki i inne zeszyty to taaaaak, kochamOsobiście bardzo lubię notować, swojego czasu miałam fazę na Bullet Journal i lubię takie notesiki, planery i wszystkie pierdoły z tym związane
Bardzo żałuję, że nie miałam takiego te 9 lat temu
Mam taki ale jest duży
Zobacz załącznik 1719097
Jak doczekam ciąży to nie wiem czy sobie nie kupię poniższego bo ma fajny zeszytowy format
Zobacz załącznik 1719098
I co mam tam pisać? Że mi się chce wymiotować, albo że mam zgagę lub jestem głodna bo jedyne co w siebie dałam radę wepchnąć to kisiel? xD
Ja byłam pewna, że ciąża mnie będzie zachwycać... ale jak już zaszłam to zmieniłam zdanie![]()
Na święta@Lwica1410 a u Ciebie na kiedy termin?
Wybaczcie, że pytam ale z większością z Was nie znam się za dobrze a jak zapytam to zapamiętam chociaż Wasze TP![]()