reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ten mam! 😀 Dziś łykałam już, ale myślę że na wieczór wezmę drugą tabletkę
Ja biorę dwie dziennie właśnie, już przed ciążą brałam i bardzo rzadko mnie teraz brzuch boli. Ostatnie 2 dni jakoś zapominałam brać i dzisiaj już czuję ciągnięcie, więc wiem, że to pomaga.

reklama
O nie to ja zdecydowanie wolę widzieć swoje stopy, mieć więcej energii, móc jeść jak człowiek i w ogóle 🤣
No ja mam to szczęście, że jak do tej pory moje ciąże są dość bezobjawowe, więc dlatego nie narzekam 😜 Pewnie inaczej bym mówiła, gdybym miała cały przekrój objawów

Załączniki

• 3d5f829e-0db6-4319-8763-fc998644f58c.jpeg
    3d5f829e-0db6-4319-8763-fc998644f58c.jpeg
    122,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 58ec2175-f00f-48b1-8c2e-0b4f92715308.jpeg
    58ec2175-f00f-48b1-8c2e-0b4f92715308.jpeg
    55,6 KB · Wyświetleń: 45
A czemu tak? Właśnie chyba fajnie w święta? 😮
Czy chodzi Ci, że problem z podróżą po rodzinie i jak święta robić?
Podróży nie będzie, bo rodzina daleko między 200 a 500km. Zależy kto. Problem logistyczny. Jesteśmy tu we dwoje i ktoś musi zostać z córką. Dla mnie święta to generalnie wolne od pracy, taki dłuższy weekend. Ale staramy się wtedy spotkać w większym rodzinnym gronie. Jak mialam termin na połowę stycznia to już się nigdzie nie wybierałam.

Ja biorę dwie dziennie właśnie, już przed ciążą brałam i bardzo rzadko mnie teraz brzuch boli. Ostatnie 2 dni jakoś zapominałam brać i dzisiaj już czuję ciągnięcie, więc wiem, że to pomaga.

Tak, to był i mój pomysł na bóle podbrzusza na wczesnym etapie, bo nospy nie brałam, a od 4 tygodnia do 8 tygodnia gdzie wtedy byłam na pierwszej wizycie to był dosyć dokuczliwy.

@poziomkowa00 - Nie chcę pisać na kreskach, ale ta historia u tej pani się powtarza, już na wątku matkowym Marcówek 2025 opowiadała jak to jej nie na rękę, więc nie musicie sobie wkładać do głowy, jaki wynik jest dla niej na plus i czy niefortunnie się stało, bo od 2024 nie uczy się niczego ... 🤪 Przejrzyj jej posty od początku.

reklama
@poziomkowa00 - Nie chcę pisać na kreskach, ale ta historia u tej pani się powtarza, już na wątku matkowym Marcówek 2025 opowiadała jak to jej nie na rękę, więc nie musicie sobie wkładać do głowy, jaki wynik jest dla niej na plus i czy niefortunnie się stało, bo od 2024 nie uczy się niczego ... 🤪 Przejrzyj jej posty od początku.
Tak prześledziłam to dziś.tym bardziej jest to dla mnie nie zrozumiałe że od 2024 była w ciąży(poroniła)potem biochem,teraz podejrzewa 3.nie rozumiem jak można się nie zabezpieczać tym bardziej,że w domu ma juz 5 dzieci w tym bliźniaki.wiec skoro kolejne dziecko jej nie na rękę to co gdyby znów były bliźniaki ?

Do góry