Klemensa
Fanka BB :)
Ach to tak wygląda w praktyceMłode, dynamiczne zespoły i atmosfera rodzinna, czytaj - aferki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach to tak wygląda w praktyceMłode, dynamiczne zespoły i atmosfera rodzinna, czytaj - aferki![]()
Dzień dobry, jak zawsze bez kawki dla siebie ale z kawką dla was️
Jadę dziś oddać krew na badania, trzymajcie kciuki żebym przeżyła bo żyła jedna i delikatna a z piciem wody jestem ostatnio na bakier![]()
Jednak nie jadę na pobranie tylko pilnie do ginekologa, rano przy sikaniu była krewPowodzenia na pobieraniu krwi
U mnie też zazwyczaj problem w kwestii żył![]()
Może jakieś naczynko Ci pękło?Jednak nie jadę na pobranie tylko pilnie do ginekologa, rano przy sikaniu była krew![]()
O matkoJednak nie jadę na pobranie tylko pilnie do ginekologa, rano przy sikaniu była krew![]()
Eeej to fajnie tam masz ! Nie budzi się widzęKrew nie woda i te sprawy
Teraz jak tak myślę, to ja z każdej pracy takie smaczki mam.![]()
Wiesz co, poczułam jakby taka gula czeków wyleciała… a za chwilę patrzę a to krew. Umówiłam się do jakiejś babki ginekolog na 9.10, jeśli mnie pokieruje to pojadę na szpital. Może to przez wczorajszy dzień? Więcej chodziłam, dużo płakałam i ogólnie było dużo stresu.Może jakieś naczynko Ci pękło?
Trzymam mocno kciuki![]()
Tego nie jestem w stanie Ci powiedzieć, niestetyWiesz co, poczułam jakby taka gula czeków wyleciała… a za chwilę patrzę a to krew. Umówiłam się do jakiejś babki ginekolog na 9.10, jeśli mnie pokieruje to pojadę na szpital. Może to przez wczorajszy dzień? Więcej chodziłam, dużo płakałam i ogólnie było dużo stresu.![]()