Hermeneg
Fanka BB :)
Ja liczę na chlopca, ale przyjmę wszystko![]()
Mam dokładnie to samo

Tyle, że jeszcze nie jestem w ciąży

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja liczę na chlopca, ale przyjmę wszystko![]()
Bo się stało że leciałaś na wizytę?O masakra, ale mam zapierdziel dzisiaj. Później wyszłam z pracy bo miałam małe emergency i szybko gnałam na wizytę...
Wróciłam właśnie i siadam do herbatki, ufff. Miała moja lekarka rację mówiąc mi od początku, że szyjka jest serio długa... Myślałam zawsze, że przesadza ale dziś wymierzyła i się okazało, że ma ponad 4,5cm.![]()
Bo się stało że leciałaś na wizytę?
Ok, ufNic się nie stało, miałam wizytę dzisiaj planową, a że skończyłam późno pracę, z obsuwą to nie miałam dużo czasu przed tylko wpadłam na styk.![]()
To ja licze na dziewczynke, ale przyjme wszystkonawet sie nie staramy, co tu o ciazy mowic
ale nie zaszkodzi! Niech sie zapisuje gdzies tam
![]()
Miłego odpoczynku od forumMoje kochane Bżdziągwy, wylogowuję się na najbłiższe dwa dni, licząc od jutraPowitam Was kawką w poniedziałek z samego rańca!
Miejcie dobry weekend![]()