93kora
Fanka BB :)
Jak bez kawy ? Ja mam zamiar zaraz 2 pić. Kawa wchodzi mi jak woda (rozpuszczalna, smakowa)Ja też mówię dzień dobry, bez kawy przynajmniej jeszcze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak bez kawy ? Ja mam zamiar zaraz 2 pić. Kawa wchodzi mi jak woda (rozpuszczalna, smakowa)Ja też mówię dzień dobry, bez kawy przynajmniej jeszcze.
Jak bez kawy ? Ja mam zamiar zaraz 2 pić. Kawa wchodzi mi jak woda (rozpuszczalna, smakowa).
No właśnie ja też tak myślę, że lepiej wiedzieć na czym się stoi. Jak przyrost byłby okej i progesteron w normie to już był nie szła nawet wtedy. Co innego jakby coś szło w stronę CP.
Mam jeden jajowód i wolę go zachować.
Jak bez kawy ? Ja mam zamiar zaraz 2 pić. Kawa wchodzi mi jak woda (rozpuszczalna, smakowa).
Teraz przez Ciebie mi się przypomniała piosenka "Jednorożec" i już mam dzień z głowyJa już po dwóch
Ale ja piję taką kawusię z mojego mini kubeczka w jednorożce![]()
Ja w szklance inaczej mi przez gardło nie przejdzie plus mleko musi byćJa już po dwóch
Ale ja piję taką kawusię z mojego mini kubeczka w jednorożce![]()
Teraz przez Ciebie mi się przypomniała piosenka "Jednorożec" i już mam dzień z głowy![]()
Ja w szklance inaczej mi przez gardło nie przejdzie plus mleko musi być.
Ja mam tak samoTeraz przez Ciebie mi się przypomniała piosenka "Jednorożec" i już mam dzień z głowy![]()
Sokół - Jednorożec, nie dziękujJa mam tak samo
Tylko ktoś mi przypomni jakąś piosenkę śmieszną to potem potrafię bez przerwy ją śpiewać nawet kilka dni, to w domu później słyszę "Jezus Mamo , przestań " albo " Weź już nie śpiewaj tego bo mi beret ryjesz"![]()
Słyszałam toSokół - Jednorożec, nie dziękuj![]()