reklama
No buty to u nas też ciezki temat, bo co do tego mam swoje preferencje i problem jest taki, że nie ma tych butów stacjonarnie przeważnieNiektórzy rzeczywiście mają prawdziwe problemy z dzieckiem, a raczej otoczenie na z nim problem. Ja dziś chciałam sobie w łeb strzelić przy próbie kupna butów.

Roma_ntiko
Fanka BB :)
Ja mam taki problem dla siebie. Mam stopy trolla, rozmiar 42, haluksy, mega delikatne etc.No buty to u nas też ciezki temat, bo co do tego mam swoje preferencje i problem jest taki, że nie ma tych butów stacjonarnie przeważnie![]()
Jak muszę stacjonarnie, to panie ze sklepów na haluksy u stopę cukrzycową mnie bardzo dobrze znają

To piona, ja mam właśnie haluksy przez zle obuwie całe życie...więc teraz dla siebie i dzieci tylko szerokie obuwie, kiedyś mi podziękują.Ja mam taki problem dla siebie. Mam stopy trolla, rozmiar 42, haluksy, mega delikatne etc.
Jak muszę stacjonarnie, to panie ze sklepów na haluksy u stopę cukrzycową mnie bardzo dobrze znają. Na szczęście barefooty są dla mnie najwygodniejszymi butami + dzięki temu ich tak nie niszcze, to nie muszę kupować co chwilę
Lwica1410
Ja dla siebie też mam problem z butami. Prawie wszystkie mi obcierają piętę, czasem moje dodatkowe kosti. Na szczęście haluksów jeszcze nie mam. Stopa też nie najmniejsza, bo 41. Chociaż teraz łatwiej dostępny but damskie w takim rozmiarze. Pamiętam jak na studniówkę z koleżankami miałyśmy takie same buty, bo tylko te były w odpowiednio dużym rozmiarze.
Też mam 41, ale i wzrostu 175...Ja dla siebie też mam problem z butami. Prawie wszystkie mi obcierają piętę, czasem moje dodatkowe kosti. Na szczęście haluksów jeszcze nie mam. Stopa też nie najmniejsza, bo 41. Chociaż teraz łatwiej dostępny but damskie w takim rozmiarze. Pamiętam jak na studniówkę z koleżankami miałyśmy takie same buty, bo tylko te były w odpowiednio dużym rozmiarze.
Roma_ntiko
Ja mam 42 i 166Też mam 41, ale i wzrostu 175...

Roma_ntiko
Możesz spróbować kupić buty w sklepach na haluksy/stopę cukrzycową, te buty mają po prostu inną tegosc i są często z delikatniejszych materiałów. Ja mam nawet obcasy takie i jestem w stanie w nich chodzić. Tylko droższeJa dla siebie też mam problem z butami. Prawie wszystkie mi obcierają piętę, czasem moje dodatkowe kosti. Na szczęście haluksów jeszcze nie mam. Stopa też nie najmniejsza, bo 41. Chociaż teraz łatwiej dostępny but damskie w takim rozmiarze. Pamiętam jak na studniówkę z koleżankami miałyśmy takie same buty, bo tylko te były w odpowiednio dużym rozmiarze.

reklama
Roma_ntiko
Moja mama długo nie wierzyła mi, że buty mnie cisną, bo niemożliwe, żeby 7-8 letnie dziecko nosiło 38/39To piona, ja mam właśnie haluksy przez zle obuwie całe życie...więc teraz dla siebie i dzieci tylko szerokie obuwie, kiedyś mi podziękują.