reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
My imię dla córki wybieraliśmy jak już była w domu. Teraz też już płeć znamy, ale nawet się nie zastanawiamy nas imieniem.
Ja za to postanowiłam zrobić trochę porządku w ubraniach po córce. W sumie te co ja kupowałam to głównie motywy leśne że tak powiem. Za to mam cały worek sukienek nigdy nie założonych przez nią. Większość po bratanicy. Bratowa to bardzo szczęśliwa, że się pozbyła. Bo jej leżało troche w piwnicy i miejsce zajmowało.
Ja za to postanowiłam zrobić trochę porządku w ubraniach po córce. W sumie te co ja kupowałam to głównie motywy leśne że tak powiem. Za to mam cały worek sukienek nigdy nie założonych przez nią. Większość po bratanicy. Bratowa to bardzo szczęśliwa, że się pozbyła. Bo jej leżało troche w piwnicy i miejsce zajmowało.
No ja właśnie już od 18 latJa sie jeszcze w kokardy nie wyzylam, wiec mysle, ze jak juz sie uda to bedzie moooooocno![]()

Był wielki szal na piękne ciuszki, falbany i nie powiem nadal mi się to podoba ale w stonowanych kolorach

Np jak wejdę do sinsay to zaraz wychodzę bo mam oczoplas, ale jednak mojej 7 latce kupuje to co chce, czyli jakieś stitche czy inne kocie domki gabby

Klemensa
Ja nie schudłam przed za to w ciąży owszem, najpierw schudłamPrzez mysl mi ostatnio przechodzi, zeby zaczac sie starac miesiac wczesniej tzn od nastepnego cykluz jednej strony nie schudne ile chce, co moze byc problematyczne, a z drugiej ze 4 kg w ta czy w druga… to taka mala ilosc juz… chyba za bardzo mnie cisnie juz
![]()

Kaalaa
Ja sie wyzywalam na bratanicach, bo trafily sie 3, ale nie chcialam rodzicom bardzo wchodzic w parade, wiec tylko lekkoNo ja właśnie już od 18 lat
Był wielki szal na piękne ciuszki, falbany i nie powiem nadal mi się to podoba ale w stonowanych kolorach
Np jak wejdę do sinsay to zaraz wychodzę bo mam oczoplas, ale jednak mojej 7 latce kupuje to co chce, czyli jakieś stitche czy inne kocie domki gabby![]()

Tak mi mow!Ja nie schudłam przed za to w ciąży owszem, najpierw schudłam![]()
Klemensa
No ja schudlam 3kg potem troche przytyłam potem miałam miesiac czy dwa na 0 i teraz na koniec to mam jakas może dyszkę łącznie do pożegnania z czego 3 to bobo na ten moment zobaczymy jak dalejJa sie wyzywalam na bratanicach, bo trafily sie 3, ale nie chcialam rodzicom bardzo wchodzic w parade, wiec tylko lekkoczuje niedosyt
za mlodego ja wybieralam oczywiscie, ale potem nie ma zmiluj, najpierw psi patrol, sonic, minionki, wszystko bylo grane!
![]()
Tak mi mow!na to licze, tym bardziej ze bede trzymac sie mocno, bo insuliny chce uniknac za wszelka cene, jak juz nie bedzie wyjscia to oczywiscie, ale zrobie wszystko, zeby opoznic ten proces
oj milo by bylo za duzo nie przytyc
![]()
niezapominajka876
Wy nadal na drogich wakacjach all NFZ?No ja schudlam 3kg potem troche przytyłam potem miałam miesiac czy dwa na 0 i teraz na koniec to mam jakas może dyszkę łącznie do pożegnania z czego 3 to bobo na ten moment zobaczymy jak dalej
Klemensa
Tak, turnus do końca tygodniaWy nadal na drogich wakacjach all NFZ?

reklama