reklama
93kora
Moderator
Łoooo Pani . Teraz sprzedają taniej, później będzie drożejDzień dobry nad kawą.
Ja wczoraj już renifery ledowe do ogródka oglądałam.![]()

Mnie mój stary mówi, żebym już nie kupowała ozdób do domu świątecznych bo jedno na drugim wisi i stoi

Czy kupię? Kupię na bank a niech tylko coś w moje ręce wpadnie

Hermeneg
Fanka BB :)
Dzień dobry nad kawą.
Ja wczoraj już renifery ledowe do ogródka oglądałam.![]()
To ja poszłam krok dalej i zamówiłam bombki choinkowe

w ubiegłym tygodniu jak byliśmy w Action to kupiłam już taką małą kule śnieżną. Cieszy me oko od dnia zakupu

I przeglądam kalendarze adwentowe ale nie wiem czy w ogóle kupić jakikolwiek w tym roku

Hermeneg
Bombki też już oglądam.
Ja ogólnie lubię świąteczne duperele, a najbardziej lubi mój mąż. Od wczoraj mi śpiewa "choinko ma, co bombki ma, tak piękne masz gałązki"![]()
Moja córka też to śpiewa ale w wersji krótszej "Choinko ma, choinko ma, jak śliczne masz gałązki"

loumarie
A jak ubiera choinkę to losowo śpiewa kolędy. Ja co roku gdzieś tam chodzę po domu, jest cisza, cisza a tu nagle na cały dom - BÓÓÓG SIĘ ROOOOOODZI
Taki ma repertuar, że mi uszy rokrocznie więdną... bo jeszcze śpiewa to jakby był kotem, któremu ktoś na ogon nadepnął

Taki ma repertuar, że mi uszy rokrocznie więdną... bo jeszcze śpiewa to jakby był kotem, któremu ktoś na ogon nadepnął

93kora
Moderator
Ja mam tak samo hahahaA jak ubiera choinkę to losowo śpiewa kolędy. Ja co roku gdzieś tam chodzę po domu, jest cisza, cisza a tu nagle na cały dom - BÓÓÓG SIĘ ROOOOOODZI
Taki ma repertuar, że mi uszy rokrocznie więdną... bo jeszcze śpiewa to jakby był kotem, któremu ktoś na ogon nadepnął![]()

Chyba ich w domu już to przerosło bo ostatnio mój starszy syn pod nosem sobie gdybał " zaczyna się grudzień, czas kupić korki do uszu"
93kora
Moderator
Ja w tym roku chyba chce żywą mieć, z drugiej strony nie chce tych igieł sprzątać ale zapach swój klimat robiJa chciałam kupić choinkę w sierpniu. Żeby było taniej. W końcu tego nie zrobiłam.
reklama
Kaalaa
Mam tak samo! Ale caly grudzien, w mocno randomowych momentach, jest cisza a ja nagle zaczynamA jak ubiera choinkę to losowo śpiewa kolędy. Ja co roku gdzieś tam chodzę po domu, jest cisza, cisza a tu nagle na cały dom - BÓÓÓG SIĘ ROOOOOODZI
Taki ma repertuar, że mi uszy rokrocznie więdną... bo jeszcze śpiewa to jakby był kotem, któremu ktoś na ogon nadepnął![]()