reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Hej om14.09 cykle 28. 10.10 test z. Moczu bardzo blada kreska, więc poszłam na betę 9, prog 13.7 w dniu 13.10 beta 72 co myślicie ?
Beta ładnie urosła:) umów się do gina ,później może zrób sobie np w następnym tygodniu też 2 badania bety ,żeby sprawdzić dalszy przyrost czy jest prawidłowy:)
Wszystkiego dobrego i zdrówka

reklama
No jakaś aura taka. U nas katar wrócił :/
Jak młody mi katar złapie to ja mam przechlapane na maxa, nie będę spała pewnie znowu tydzień. Jak mam inhalacje zrobić to najpierw ze 20 podejść muszę zrobić i koniecznie skitelssy kupić bo sobie nie daje zrobić. Wyje jak zebra porwana przez lwa.

A ja idę do lekarza, ze starszym dzisiaj.
Tak go rozłożyło, że głowa mała 🤐. Znowu izolacja i latam między pokojami bo póki co (odpukać) młodszy zdrowy.
Chryste Panie, zaczęła się jesień życia.
Moja od 1 września była aż 11 dni w przedszkolu 🥴
No stop katarki,kaszelki ale też wleciała gorączka i opryszczka na wardze i podniebieniu 🙄
Wczoraj jeszcze trochę była "zaklejona" ,mówiła przez nos także nie wiem czy w tym tygodniu ruszymy. Sól do inhalacji mi się skończyła jeszcze jak na złość 🙄

Moja od 1 września była aż 11 dni w przedszkolu 🥴
No stop katarki,kaszelki ale też wleciała gorączka i opryszczka na wardze i podniebieniu 🙄
Wczoraj jeszcze trochę była "zaklejona" ,mówiła przez nos także nie wiem czy w tym tygodniu ruszymy. Sól do inhalacji mi się skończyła jeszcze jak na złość 🙄
Biedna :( .
Ja mam smoczek do inhalowania ale już nie chce go i jest problem z założeniem maseczki na twarz. Jak widzi tylko pingwina (inhalator) to krzyczy " a to nie dla Kamilka, to dla Antka przecież " ... No i tak przez łzy musi się inhalować.

U nas tez tak bylo, jedynym tipek byla bajka na czas inhalacji, a ze nie mial ich duzo, to kusila bardzo :D no i sama tez siedzialam w tej masce obok niego 😂 i @93kora Ty na siebie tez uwazaj!

Jak młody mi katar złapie to ja mam przechlapane na maxa, nie będę spała pewnie znowu tydzień. Jak mam inhalacje zrobić to najpierw ze 20 podejść muszę zrobić i koniecznie skitelssy kupić bo sobie nie daje zrobić. Wyje jak zebra porwana przez lwa.
My mieliśmy takie momenty, że do inhalacji trzymały go dwie osoby, a trzecia nakładala maseczkę. Teraz trzyma sobie sam i przy okazji inhaluje pluszaka. Mial 1,5 tygodnia katar, tydzien przerwy i znowu coś :/ podobno też duzo grypy już lata.

My mieliśmy takie momenty, że do inhalacji trzymały go dwie osoby, a trzecia nakładala maseczkę. Teraz trzyma sobie sam i przy okazji inhaluje pluszaka. Mial 1,5 tygodnia katar, tydzien przerwy i znowu coś :/ podobno też duzo grypy już lata.
Ja też próbowałam dać mu inhalować nawet samochodzik ulubiony ale jest za cwany "zabawka nie ma kataru" 🤐 .

Nie lubię pod tym względem jesieni. Wiecznie chorób pełno jest.

reklama
Do góry