reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Jest na to sposob! Jak juz zluzujesz prace, to bedziesz miala wiecej czasu na spotykanie sie 😂😂
Widze, ze dzisiaj migrenka na tapecie, o dziwo w weekend mnie oszczedzilo, a sadzilam ze ta pogoda wyjdzie mi bokiem, ale dobrze bo na mnie zimne napoje nie dzialaja, apap to nieporozumienie, nawet lezenie bez ruchu w ciemnosci pod koldra na nic sie zdaje, bo serce za glosno bije 😂

To koleżanka nie będzie miała czasu, bo wróci do pracy, ale lepszy rydz niż nic. 🤣

reklama
Mieliśmy jechać do Zakopanego z familią na święta i nie wypali bo brat mój w tym czasie ma dializy, nie chcemy go samego zostawiać :( . Nawet sobie tego nie wyobrażam.

Więc od 26 do 31 jedziemy nie do Zakopanego a do Krakowa. Stamtąd zrobimy sobie jedno dyniową wycieczkę w góry 🙃.

Także @Lady Loka jak już się zamelduje w Krakowie, pozwiedzam to się szykuj bo na pewno napisze 🤞😁

Mieliśmy jechać do Zakopanego z familią na święta i nie wypali bo brat mój w tym czasie ma dializy, nie chcemy go samego zostawiać :( . Nawet sobie tego nie wyobrażam.

Więc od 26 do 31 jedziemy nie do Zakopanego a do Krakowa. Stamtąd zrobimy sobie jedno dyniową wycieczkę w góry 🙃.

Także @Lady Loka jak już się zamelduje w Krakowie, pozwiedzam to się szykuj bo na pewno napisze 🤞😁

Ja pierdziele, że Ci jeszcze wycieczki w głowie? 😀 Ja nigdzie się nie wybieram... nie dam rady wysiedzieć w trasie. 🤐 Brzuch mnie boli po siedzeniu w aucie.

Korzystam póki mogę 😁
Co innego jest jak masz już następne 👶w drodze , mało czasu dla siebie itd. Więc biorę wszystko jak leci 🤣🤣.

O jeny tak, to mi tak właśnie wychwalano, "ach mój Boże bierz L4 szybko, poleżysz sobie popachniesz, bo ciąża z drugim dzieckiem mając jedno małe w domu to horror, nawet na zwolnieniu." 🤣
Abstrahując już, że to nie pacjent wybiera kiedy L4, a dwa... że nie każdy musi mieć więcej dzieci niż jedno, ale no... 🤣

Nie no horror nie 🤣 ale jest ciężej fakt.

Jakbym sobie wybierała L4 to chyba nigdy do pracy stacjonarnej nie wróciłabym 😁😁. Póki co pracuje u brata i mi z tym dobrze !

L4 to jest strasznie kontrowersyjny temat ogólnie. Taka prawda, nie bierze się zwolnień póki nie ma wskazań. Ja i bez ciąży , podchorowana chodziłam do pracy, póki na ostro nie rozłożyło.

Jakbym sobie wybierała L4 to chyba nigdy do pracy stacjonarnej nie wróciłabym 😁😁. Póki co pracuje u brata i mi z tym dobrze !

L4 to jest strasznie kontrowersyjny temat ogólnie. Taka prawda, nie bierze się zwolnień póki nie ma wskazań. Ja i bez ciąży , podchorowana chodziłam do pracy, póki na ostro nie rozłożyło.
Ooo i ja takich ludzi nienawidzę w pracy😅 co przychodzą do biura zasmarkani a pozniej to ja choruje 😅

Ale to lekarze tak uczą.

reklama
Do góry