Eveline.eve
Fanka BB :)
W sensie Ty leżysz i pokazujesz paluszkiem gdzie i coAle by był czad jakby taki program był
Program Czyste Mieszkanie - przyjdziemy i razem z Tobą posprzątamy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
W sensie Ty leżysz i pokazujesz paluszkiem gdzie i coAle by był czad jakby taki program był
Program Czyste Mieszkanie - przyjdziemy i razem z Tobą posprzątamy![]()
Ouuuuu a takie sprzątanko w stylu magic Mike nam sie należyMusial chyba byl do wylicytowania na WOSPie, ze przyjdzie Ci posprzatac![]()
Mam nadzieję, że przyjdzie wcześniej, bo coś mnie brzuch pobolewaOesu dentysta w okres, to sobie ustawilas![]()
Ja to też tego bałabym się a mało tego musiałabym mieć bluzkę na zmianę, za każdym razem wychodzę z mokrymi plecami, aż wycisnąć jak ściere możnaMam nadzieję, że przyjdzie wcześniej, bo coś mnie brzuch pobolewa![]()
Musial chyba byl do wylicytowania na WOSPie, ze przyjdzie Ci posprzatac![]()
Złamanego grosza nie dałabym za takie licytacje.Sprzątanie w rytmie Explosion![]()
A glowny aktor to taki moj crush! Ale teraz dalasOuuuuu a takie sprzątanko w stylu magic Mike nam sie należy![]()
Podobno prywatnie to Ci aktorzy sie nie znoszą, kunszt aktorski w takim razieZłamanego grosza nie dałabym za takie licytacje.
Mogę za to wylicytować (w miarę rozsądku oczywiście) spotkanie z Krawczykiem i Norkiem XD![]()
O proszę, a grali razem w Miodowych Latach, potem w RanczoPodobno prywatnie to Ci aktorzy sie nie znoszą, kunszt aktorski w takim razie