A żeby śmieszniej było, to idę z corka, bo ona też maNo to nie zapomnij wziąć kiełbasy ze sobą![]()
Nie że w ciąży, ale się diagnozuje na swoje przypadłości i to jedno z 7255483382 badań od lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A żeby śmieszniej było, to idę z corka, bo ona też maNo to nie zapomnij wziąć kiełbasy ze sobą![]()
Ważne, że córka dba o swoje zdrowieA żeby śmieszniej było, to idę z corka, bo ona też ma
Nie że w ciąży, ale się diagnozuje na swoje przypadłości i to jedno z 7255483382 badań od lekarza![]()
O tak, dba aż za bardzo, doktorek to chyba już siwieje jak ja widzi w progu swego gabinetuWażne, że córka dba o swoje zdrowie.
To córce też kiełbasę weź. Najlepiej taką naczosnkowaną mmmmm moje ulubiene![]()
Ja też tak swojego czasu miałam, serio. Później przyszły dzieci i odpuściłamO tak, dba aż za bardzo, doktorek to chyba już siwieje jak ja widzi w progu swego gabinetu![]()
Ta corka ja wyklnie po tej kielbasieWażne, że córka dba o swoje zdrowie.
To córce też kiełbasę weź. Najlepiej taką naczosnkowaną mmmmm moje ulubiene![]()
Albo podziękuję jak po tym przyjdą mdłości. Nienawidzę tego badania z jak sobie myślę ,że będę to chlała to aż mnie mdli na samą myśl. Przez to słodkiego nie ruszę przez długi okres czasu i znowu zacznę zajadać właśnie kiełbasęTa corka ja wyklnie po tej kielbasie![]()
Ja mialam 2 razy, za 1 ledwp ledwo dalam rade, ale juz swirowalam (zle reaguje na duza ilosc cukru) przy 2 mdlalamAlbo podziękuję jak po tym przyjdą mdłości. Nienawidzę tego badania z jak sobie myślę ,że będę to chlała to aż mnie mdli na samą myśl. Przez to słodkiego nie ruszę przez długi okres czasu i znowu zacznę zajadać właśnie kiełbasę![]()
Oooo Pani też z Elbląga!Pokazuje mi jak patrzę długoterminowa, w Elblągu![]()
Ja kiedyś się tego badania tak bałam, a wypiłam bez problemu, nawet dobre było.Albo podziękuję jak po tym przyjdą mdłości. Nienawidzę tego badania z jak sobie myślę ,że będę to chlała to aż mnie mdli na samą myśl. Przez to słodkiego nie ruszę przez długi okres czasu i znowu zacznę zajadać właśnie kiełbasę![]()