kami1094
Fanka BB :)
Kamieniu nerkowy najukochańszy, podziw dla Ciebie, że Ty o takiej nieludzkiej porze dla ciężarnych jeszcze nie śpisz.Ale trzymało chwilowo czy już tak zostało?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamieniu nerkowy najukochańszy, podziw dla Ciebie, że Ty o takiej nieludzkiej porze dla ciężarnych jeszcze nie śpisz.Ale trzymało chwilowo czy już tak zostało?
Kiedy to się skończy? Nie wiem .My znowy mamy nocne wycie i pobudkę z wyciem![]()
No właśnie ostatnie kilka dni było normalne, a dzisiaj znowu.Kiedy to się skończy? Nie wiem .
Mój śpi od tygodnia powiedzmy normalnie, raz wstanie i chce pić ale to chwilowe, wiem to.
W dzień za to mam z 5 afer o nic i to takich ,że głowa pęka...
Za 12 dni jedziemy nad morze na długi urlop na domki. Boje się najbardziej,że tam są popis "swoich umiejętności" i ludzie będą ryja wydzierać bo jednak przyjechali odpocząć a nie słuchać afer mojego dziecka![]()
Sprobuj wylapac, czy te sytuacje maja jakis wspolny poczatek, ale brzmi jak przebodzcowanie i wyladowanie sie do zera placzem, kurcze dzieciatka tez maja ciezko, a nam jak trudno to wszystko ogarnac..A mniej mnie tutaj właśnie ostatnio bo mój syn robi sobie w ciągu dnia kilka afer. Nawet telefonu później do ręki nie biorę bo mi się nie chce po prostu nawet myśleć.
Jak tak dalej pójdzie to chyba hydroksyzyne będę musiała brać. Idzie się wykończyć, serio. Ja rozumiem, żeby płakał 5 minut ok ale nie 25 czy dłużej. Chryste Panie !
Płacze tak jakby Go ze skóry obdzierali po czym łaskawie idzie się przytulić. Nie mogę wybuchnąć nerwami przecież bo On mały jest ale jak jemu schodzi to mi wcale nie bo wiem,że zaraz znowu afera będzie...
U moich tak czasem bywało po przedszkolu, szczególnie córka, ok 2-3 godziny po był dramacik, placz o wszystko, ewidentnie przebodzcowanaSprobuj wylapac, czy te sytuacje maja jakis wspolny poczatek, ale brzmi jak przebodzcowanie i wyladowanie sie do zera placzem, kurcze dzieciatka tez maja ciezko, a nam jak trudno to wszystko ogarnac..