reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Aj tam - masz prawo nie wiedzieć:)
Np mój kuzyn był wychowawny w ŚJ a jego żona (już ex) była katoliczką i mieli ślub w kościele ale przy przysiędze kuzyn mówił przysięgę świecką a Ina z tymi kościelnymi wstawkami,do komunii klęczeli też razem ale tylko ona ją przyjęła. To dopiero był dziwny ślub
Lo kuurde! Ze śj mialam do czynienia i az sie dziwie, ze on na to poszedl, w sensie to baaaardzo zamknieta grupa

reklama
Wczoraj się bałam, że grzaniec to tylko alkoholowy może być, no i jak to, sezon jesień/zima to przecież pora na grzaniec...
A tu wczoraj mąż mnie z błędu wyprowadził, że guzik prawda bo i bezalkoholowy jest. To piękne czego ci producenci nie wymyślą. 🥲

Wczoraj się bałam, że grzaniec to tylko alkoholowy może być, no i jak to, sezon jesień/zima to przecież pora na grzaniec...
A tu wczoraj mąż mnie z błędu wyprowadził, że guzik prawda bo i bezalkoholowy jest. To piękne czego ci producenci nie wymyślą. 🥲
W Polsce jest bardzo dużo mamy opcji bez alkoholu, a teraz jestem w Chorwacji i tutaj nawet nie ma dobrego piwa 0 a drink bez alko to świętość

warto czytać etykietę. Na piwach nie znalazłam takiego ze śladową ilością, ale na winach już tak.

A ja właśnie nawet nie wiedziałam, że jest wino bezalkoholowe...
Przyszła do mnie koleżanka z mężem, dają mi prezencik a tam też flaszka. Ja duże oczy, bo wiedzą o ciąży. Mówię, no dziękuję bardzo, no to wam poleję w takim razie, a wtedy się dowiaduję, że takiego wina to oni nie chcą, bo bezalkoholowe więc "Ty sobie to pij a nam daj z barku normalne" 🤣🤣🤣

A ja właśnie nawet nie wiedziałam, że jest wino bezalkoholowe...
Przyszła do mnie koleżanka z mężem, dają mi prezencik a tam też flaszka. Ja duże oczy, bo wiedzą o ciąży. Mówię, no dziękuję bardzo, no to wam poleję w takim razie, a wtedy się dowiaduję, że takiego wina to oni nie chcą, bo bezalkoholowe więc "Ty sobie to pij a nam daj z barku normalne" 🤣🤣🤣
Wino bezalkoholowe Falko jest pyszne! Szczególnie różowe, uwielbiam i będę piła często 😎

reklama
Do góry