reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A wiesz, że już trochę mam? Nie umiem w lumpie przejść obojętnie jak mi takie piękne malutkie ciuszki leżą 😄😅😆 więc takie to już w ogóle prasowanie level hard...
Ostatnio kupiłam trochę newbie w lumpie, kurcze za grosze, szkoda nie wziąć 😄
Ja przez takei szkoda nie wziąć wczoraj połowę ubranek wkładałam do komody bez prasowania bo jaki jest sens żebym teraz siedziała i prasowała ubrania dla półrocznego a nawet rocznego dziecka? No ale było po 6,5 kolorowe to brałam 🤣🤣🤣🤣i teraz patrzę a ja z małych rozmiarów to po kilka sztuk mam (i w sumie z każdego rozmiaru mam po kilka 🤣🤣🤣🤣)

reklama
Ja wczoraj ostatni dzień na wypoczynku, wróciliśmy o 3. Oczywiście dziecię wyspane już dawno. Bym wiedziała to by do żłobka pojechała. A tak to już od 8 mama mama...

Ja z prasowaniem tych pierwszych ubranek czekałam na syndrom wicią gniazda. No i się. Je doczekałam. Pracowałem tylko te nowe, używane tylko prałam i w suszarce suszyłam.

My na codzien nie prasujemy, tak dobieram materialy ubran, zeby sie nie wysilac, wiec tez z tym prasowaniem bedzie kosmos, ale tez chyba raz wystarczy 😂 moja ciocia do dzisiaj prasuje wszystko nawet majtki i skarpetki 😂to inne pokolenie! :D

Ale dawno nie bylam na lumpkach, az z przyjemnoscia pojade zaszalec, jak juz bedzie mozna :D a zgarne do tego mame, to bedzie przeszczesliwa 😂 ona ma jakies zdolnosci wylawiania czasem takich perelek, ze lo… ale sily w chodzeniu po sklepach 2 razy tyle co ja, wiec bede musiala ja mocno hamowac :D

Dzisiaj mam taki głupi dzień, zła jestem jak osa, zmęczona, niewyspana, jeszcze co jakiś czas mnie coś piecze w podbrzuszu...
Mam dość. 😒

Uwielbiam newbie!
Serio? Ja też 🤣
Byłam wczoraj...
20250807_122951.jpg

Ale dawno nie bylam na lumpkach, az z przyjemnoscia pojade zaszalec, jak juz bedzie mozna :D a zgarne do tego mame, to bedzie przeszczesliwa 😂 ona ma jakies zdolnosci wylawiania czasem takich perelek, ze lo… ale sily w chodzeniu po sklepach 2 razy tyle co ja, wiec bede musiala ja mocno hamowac :D
Oj ja też, już mam spiworki, wkładki do fotelika że 3, ciuszki...no kurna...

Oj ja też, już mam spiworki, wkładki do fotelika że 3, ciuszki...no kurna...
To ja tak na Vinted przepadłam. Poza ubrankami udało mi się upolować w idealnym stanie śpiworek do łóżeczka i inny do gondoli. Z tym do łóżeczka to stwierdziłam, że wolę najpierw używany kupić, bo nie wiadomo czy dziecko będzie w ogóle w tym chciało spać. Jak będzie ok, to drugi na zmianę kupimy już nowy. A otulacz do fotelika to wezmę na pewno od Rolle.rsy, chyba @Lady Loka polecała je na jakimś wątku (przeglądałam stare w temacie wyprawki).
Generalnie już z połowę wyprawki mam 😅

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry