reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja dziś zaliczyłam pierwsze 🤮🤮 nie powiem, żebym się cieszyła bo są objawy, nie nie...niech sobie idą w pizdu, ja zawsze żyje na wysokich obrotach, a tu jakieś słabości, mdłości 😭 a kysz.

Siedzę właśnie w urzędzie paszporty odebrać, rano jak weszłam było jakieś 30 osób w kolejce, teraz jedna 🤡
Potem do domu poleżeć i po dzieciaki, na jakiś plac pójdziemy może...
Xonvea - lek na mdłości, na receptę. Jest drogi i powoduje senność ale samopoczucie milion razy lepsze

No ja się ciskam jak kupa w przeręblu, ale dla mnie to raczej osobowościowe, charakter odziedziczony po moim ojcu...
Dla niego każda zmiana to była nerwica i k....ca do potęgi N jakby miał udaru zaraz dostać, obojętnie o co chodziło. To był wrzask, ciskanie się, każdy to był UJ bo jak śmiałeś nawet pomyśleć, żeby dywan z pokoju do pokoju przemeblować. 🤣 Moja matka żyły sobie wypruła na tym, że on musiał przejść proces adaptacyjny do tego, że trzeba parę nowych mebli do domu wnieść. Musiała delikatnie rozmawiać, nagabywać, tłumaczyć, uspokajać zanim był wielki wybuch kulminacyjny, bo on inaczej wył że złości, że coś się dzieje prawie płacząc. 🤣🤣🤣

Widzę to po sobie, że to samo mam i ja. Ja muszę żyć w tym samym miejscu, z tą samą osobą, w tym samym układzie mebli, jeść to samo przez lata bo inaczej kto mi sieje zamęt to też jest UJ i gnój. 🙈
Ojjj...to ja bym Cię wykończyła nerwowo 😂 maluje ściany średnio raz w roku (częściej mi mąż nie pozwala), co chwilę potrzebuje coś zmieniać...jak jest za długo monotonnie to zaczynam się stresować 🤦 to pewnie też jakaś forma zaburzenia

Ojjj...to ja bym Cię wykończyła nerwowo 😂 maluje ściany średnio raz w roku (częściej mi mąż nie pozwala), co chwilę potrzebuje coś zmieniać...jak jest za długo monotonnie to zaczynam się stresować 🤦 to pewnie też jakaś forma zaburzenia
Siostro 😂 tzn. Nie z mieszkaniem, ale rozumiem ten niepokój

Geniuszu ! Gdzie byłaś w zeszłym roku ? 🤣
Na szczęście na razie u nas działa perfekcyjna antykoncepcja 😂😂😂 jak mi ta dwójka da popalić 🤣 to nie mam na nic siły 😂😂😂
No kurde trzeba sobie radzić 😅 ja dostałam bonjeste, patrze 160zl , kupiłam ją, wzięłam jedna tabletkę i faktycznie pomogło, ale w międzyczasie poczytałam i teraz mam inna kombinacje tych samych substancji ale duuuzo tańsza, bonjeste dziś odsprzedam koleżance 😆

reklama
Do góry