Kaalaa
Fanka BB :)
Ja na bank zmienie, bede odszczekiwac az miloDlatego daję sobie prawo do zmiany zdania bo nie wiem co mnie czeka
Ale z drugiej strony też nie wiem czy w ogóle doczekam kolejnej ciąży![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na bank zmienie, bede odszczekiwac az miloDlatego daję sobie prawo do zmiany zdania bo nie wiem co mnie czeka
Ale z drugiej strony też nie wiem czy w ogóle doczekam kolejnej ciąży![]()
Mnie rwa kulszowa zlapala gdzies w 3 trymestrze dopiero, ale jak juz zlapala to nie chciala puscic, nie dosc, ze nie moglam sie juz ruszac bo brzuch nie podazal za mna zupelnie, nabralam wody tyle, ze moglabym zrobic powodz gdybym ja z siebie spuscila, to jeszcze rwa… ale faaajnie byloWiesz co, nie chce być złym wróżem, ale np moja ciąża mi zabrała te rzyganie bo jednak mnie nie spotkało wcale, ale za to w nagrodę np. podarowała rwę kulszową.
Więc to takie trochębabce a nie interes czasem.
Niby wymiotować nie lubię, ale nie wiem czy chodzenie jak kulawa z palącym bólem pleców było lepsze.
![]()
Ale dlaczego wzbraniasz się przeze L4? Trochę sama się katujesz. Wiadomo to że zostaniesz w domu nie zmieni Twojego samopoczucie, ale dla mnie jest bardziej komfortowe korzystanie z łazienki w domu czy nawy miski od nagłych akcji na mieście.Jak się już jest, ma się codziennie mdlosci i sytuacje gdzie Ci się robi czarno przed oczami i masz wrażenie, że padniesz jak długa wśród ludzi na środku miasta, to nawet się nie da do końca cieszyć...każdy dzień to walka o przetrwanie...
Ja na bank zmienie, bede odszczekiwac az miloale poki co nie mysle o tym
![]()
No właśnie, @Lunaa09?
Czemu nie weźmiesz El Quattro?
Haha kochamTy no śmiechem żartem @Lunaa09 ale nie odpierdylaj bo wiesz, suma summarum szefowa Ci medalu za poświęcenie i tak nie da, koleżanki z pracy ledwo z siusiora męża zejdą i będą już obłożnie chore (to Ci gwarantuję), a czemu masz Ty akurat niby rzygać po kątach i się przewracać przez własne nogi? Nie przeginaj pałki, piękna panno...![]()