loumarie
Fanka BB :)
Dokładnie.
Najbardziej niezastąpiony jest nie ten co zapierd***a, tylko ten co szybciej biega.
I w domyśle... napieprza piętami.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie.
Najbardziej niezastąpiony jest nie ten co zapierd***a, tylko ten co szybciej biega.
Magiczny proszek z Niemiec, hmmm...Dziewczyny, czy Wy może pamiętacie jak się przyjmowało magiczny proszek z Niemiec?![]()
No ale i tak by musiała kogoś zatrudnić i tak, więc jeśli nie jesteś właścicielką biznesu to da się Ciebie zastąpićAle ja jestem jedna w firmie plus sprzątaczkiwięc szefowa musi kogoś za mnie zatrudnić, a jak zatrudni to nie pójdę na l4 na miesiąc
![]()
Tak, tylko ja chce pracowaćNo ale i tak by musiała kogoś zatrudnić i tak, więc jeśli nie jesteś właścicielką biznesu to da się Ciebie zastąpić![]()
Bryophyllum 50% nie używając szyfruMagiczny proszek z Niemiec, hmmm...Brzmi jak jakiś szyfr dealerski.
![]()
Tak 8+1@Lunaa09 - ziutek 1.7cm czyżby 8 tydzień?![]()
Tak 8+1wg OM 8+0